“Esti caraghios daca esti deprimat in California” Radu Isac Radu Isac Sergiu Floroaia si Toma Alexandru umoristi romani de top ce

6 noiembrie 2014

Stand-up Express este unul dintre cele mai mari spectacole de comedie difuzat intr-o limba de circulatie internationala si prezinta unii dintre cei mai buni umoristi, dand Romanilor posibilitatea de a prezenta spectacole unice, in limba engleza. Mai mult, este o panorama internationala in domeniul stand-up.
Noul sezon va debuta cu Radu Isac, pe 7 noiembrie 2014, la ora 22:10, pe Comedy Central Extra. Radu Isaac este unul dintre primii umoristi romani care a prezentat show-uri in cluburile americane. El a trait in Los Angeles timp de patru luni, iar in acest timp a performat in mai multe cluburi, unele dintre cele mai cunoscute in domeniu, cum ar fi: Comedie Store, The Laugh Factory sau The Improv. Puteti viziona un mic preview al acestui show accesand: http://youtu[.]be/qCXjHjh-STg.
Radu este originar din Vaslui si s-a mutat in Bucuresti cu scopul de a termina studiile economice. In 2006 a performat la Cafe Deko si de atunci preferintele sale profesionale s-au schimbat. Cu multi ani de experienta si spectacole, pentru Radu un stand up comedy este o camera plina, rasete si aplauzele.
Al doilea sezon va continua cu Sergiu Floroaia, pe 14 noiembrie, la 22:10. Sergiu Floroaia este un stand-up comedian roman, scriitor de benzi desenate, cunoscut pentru parodii muzicale si aparitii TV, inclusiv la Comedy Central Extra. La o citire a frazelor scrute si amuzante ale lui Sergiu se poate observa o sinergie uimitoare de inteligenta si vulgaritate, agerime, jocuri de cuvinte si intelepciune. Prin citirea sau ascultarea glumelor sale, veti ajunge sa va bucurati de unele dintre cele mai meticuloase jocuri de cuvinte atat de amuzante, incat te vor face sa razi de ceva nepotrivit.
Sergiu a inceput sa faca stand up comedy in 2006, intr-o seara la Cafe Deko. Influentele sale timpurii au fost Steven Wright, Demetri Martin, Jimmy Carr si mai tarziu, Anthony Jeselnik.
Toma Alexandru, un alt actor bun de comedie, cu mai mult de 8 ani de experienta, va fi, de asemenea, printre umoristii care vor face show in timpul celui de-al doilea sezon Stand-up Extra. Toma este arhitect, designer grafic, actor de comedie si scriitor de benzi desenate. Si-a inceput cariera de actor de comedie in 2004, la Cafe Deko, iar in 2010, a castigat premiul King Gond, oferit de Comedy Store din Londra, unde a concurat impotriva altor 29. El va performa pe 21 noiembrie, la 22:10, pe Extra Comedy Central.
Nu pierdeti un nou sezon Stand-up Express, la Comedy Central Extra, incepand cu 7 noiembrie, la ora 22:10.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram