fbpx

Este o idee bună să alegi mobilă moderna pentru living la set?

Livingul este zona din locuință cea mai utilizată și de aceea mobilarea și decorarea reprezintă interes sporit pentru proprietari. Cu un spațiu generos sau mai redus, livingul pune la încercare creativitatea celor care își iau misiunea de a crea un design plăcut și funcțional.

Folosită ca loc de relaxare, socializare, de lucru sau chiar ca zonă de dining, această încăpere este destinată să îți bucure ochii și sufletul. Una dintre preocupările tale referitoare la amenajare poate fi alegerea mobilierului. Pentru că pe piață ofertele sunt diverse iată câteva informații despre mobilă living la set, care să te ajute să te hotărăști dacă este o variantă potrivită pentru tine.

Mobila living la set poate fi lucrată în serie sau la comandă și fiecare are avantaje și dezavantaje. Dar, hai să vedem de ce ai opta în primul rând pentru o mobilă moderna la set.

  • Este la îndemână și nu mai este nevoie să te preocupi de asocieri de piese de mobilier, pentru care este nevoie, de cele mai multe ori, de un specialist în design.
  • Ai la dispoziție o varietate foarte mare de modele, din care poți alege ce este potrivit pentru sufrageria ta, în funcție de stil, dimensiuni, materialele din care este executată, finisaj sau culoare.
  • Oferă o structură unitară, deoarece mobila living la set este gândită în ansamblu, atât din punct de vedere funcțional cât și stilistic.
  • Ai la dispoziție posibilitatea de a adăuga sau a elimina elemente, în acord cu dorințele personale, mulți producători oferind consultanță pentru variantele de amenajare.

Mobilă living  de serie este cel mai răspândit, deoarece mulți clienți apelează direct la magazine pentru achiziționarea produselor, bazându-se pe gusturile personale în decorarea spațiilor. Este utilă această soluție pentru tine dacă nu ești priceput la design, având opțiuni gata pregătite de specialiști, ce îți stau la dispoziție într-o multitudine de variante.

Prețul scăzut este un alt motiv pentru care este preferată mobila living produsă în serie. Cumpărarea imediată este un alt beneficiu, dacă alegi acest tip de mobilier, deoarece achiziția o poți face de cele mai multe ori pe loc și îți este livrată acasă.

Ca dezavantaje, mobilierul de serie are dimensiunile fixe, ce nu pot fi modificate, deoarece se strică ideea de ansamblu, și dacă alegi să cumperi on line, va trebui să te ocupi de montaj, sau să plătești pentru acest serviciu, dacă magazinul nu oferă aceasta gratuit.

Mobilă living la comandă este soluția pentru spații mai deoasebite sau dacă îți dorești o decorare specială, în acord cu preferințele personale. Este mai scumpă decât cea produsă în serie și durează mai mult, deoarece toate piesele vor fi confecționate ulterior comenzii, dar ai avantajul că producătorul se va ocupa și de instalare. Este bine să te informezi despre calitatea produselor și modul de realizare de la clienți anteriori și să vezi piese realizate de atelier, înainte de a da comanda, pentru a te asigura că te vei bucura de o mobilă living de calitate.

Design-ul este un alt aspect pe care ți-l asumi când comanzi mobilier personalizat, deci e indicat să apelezi la un specialist, pentru a te ajuta. Solicită garanție la predarea mobilierului, pentru eventualele probleme.