Este de incredere anuntul „cumpar carti vechi”?

5 martie 2021
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Foarte multi oameni raspund la anunturi de tip „cumpar carti vechi” si sunt multumiti de serviciile primite, fapt ce denota ca da, este un anunt de incredere. Acest tip de anunt este un serviciu ce presupune achizitionarea de carti vechi. Achizitii-Carti este anticariatul care cumpara carti vechi din orice domeniu, in cantitati mari sau mici, atat de la persoane fizice, cat si de la diverse tipografii si edituri.

Pe site-ul sau, Achizitii-Carti.ro se afla toate detaliile despre intregul procesul. Nu este nimic complicat. Proprietarul de carti trebuie doar sa contacteze anticariatul, iar impreuna cu echipa de specialisti se va stabili o zi in care acestia sa poata veni pentru a analiza volumele.

Anuntul „cumpar carti vechi” presupune achizitionarea cartilor in stare buna!

In functie de starea cartilor vechi oferite spre vanzare, echipa de specialisti va stabili un pret. Atunci cand se raspunde la un anunt de tipul „cumpar carti la kg”, proprietarul trebuie sa stie ca starea in care se afla volumele de carti este cel mai important aspect. Anticariatul Achizitii-Carti nu va accepta carti cu coperti si pagini lipsa sau carti care prezinta alte deteriorari.

Ingrijirea cartilor este esentiala. Se recomanda pastrarea cartilor intr-un loc ventilat, ferit de umiditate, razele soarelui si caldura. Dupa cum toata lumea stie acest aspect, razele soarelui sunt cei mai mari dusmani ai unei carti, deoarece o uzeaza rapid. Paginile sale devin galbene, iar copertile incep sa se decoloreze.

Cumpar carti vechi | cumpar carti la kg | Achizitii-Carti.ro

cumpar carti vechi

La o anumita perioada de timp, volumele de carti trebuie sterse de praf. De asemenea, nu se recomanda consumarea de diverse alimente atunci cand se citeste o carte. Intr-adevar, acest lucru este o placere a multor oameni, insa nu este o idee buna. Paginile cartii se pot pata cu usurinta.

O carte veche necesita o manipulare atenta. In cazul in care coperta s-a desprins putin știu ca exista cateva trucuri care sa impiedice o deteriorare mai grava, cum ar fi desprinderea totala. Exista materiale calitative care se pot folosi pentru repararea portiunii dezlipite. In acest fel, proprietarii de carti asigura volumelor vechi o durata de viata mult mai lunga.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram