ESL Arena vine la East European Comic Con 2016

15 martie 2016

București, 14 martie 2016 - ESL, cea mai mare companie de esports din lume, aduce conceptul ESL Arena la București, în cadrul East European Comic Con 2016, ce se va desfășura la Romexpo în perioada 27-29 mai. Dacă ediția de anul trecut a Comic Con a atras peste 30,000 de vizitatori, anul acesta numărul va depăși 40,000. Ca urmare, suprafața totală a Comic Con 2016 va crește de la 12,000 mp la 18,000 mp.

ESL Arena propune fanilor și celor ce vor dori să viziteze „playground-ul” de la Comic Con 2016 momente memorabile și o atmosferă incendiară prin intermediul turneelor pentru profesioniști și amatori, meciuri demonstrative, celebrități din lumea gaming-ului, dar și alte activități. Numeroși producători și publisheri internaționali de jocuri video vor fi prezenți la ESL Arena, alături de studiouri de gaming și companii indie din România. Vizitatorii East European Comic Con 2016 vor avea ocazia să-și întâlnească star-urile preferate de la Hollywood, precum și actori din cele mai populare seriale ale momentului. Cea mai mare convenție de gaming din estul Europei este o oportunitate majoră pentru ESL Arena de a se conecta cu fanii sporturilor electronice din România, dar și de a intermedia legătura acestora cu brandurile globale și locale ce activează în industria de gaming.

Întrucât Comic Con este locul preferat de întâlnire al împătimiților de jocuri video din România, branduri importante ca Logitech, Benq și TP-LINK au ales acest eveniment anul trecut, să prezinte, în premieră în țara noastră, cele mai noi produse de gaming. Și anul acesta, multe companii de renume sunt așteptate să vină cu ultimele inovații din acest domeniu.

„România este o țară cu puternice afinități pentru noile tehnologii și cu o lungă tradiție în sportul electronic, motiv pentru care am considerat o prioritate în 2016 aducerea conceptului ESL Arena la București. Ne dorim să oferim experiențe cât mai bogate gamerilor de toate vârstele, indiferent de preferințele acestora, prin turnee pentru profesioniști și amatori, concursuri, sesiuni hands-on cu cele mai noi jocuri video și ultimele gadget-uri de la partenerii noștri,” spune Martin Kadinov, ESL South East Europe Regional Manager.

Deși esports nu a fost încă recunoscut ca sport, acesta a devenit divertismentul preferat pentru un public din ce în ce mai mare. Majoritatea pasionaților de jocuri video urmărește competiții online și participă la evenimente unde își încurajează echipele și jucătorii favoriți, exact ca în cazul oricărui alt sport. În ritmul actual de creștere se estimează că, în curând, sportul electronic va deveni la fel de popular ca alte sporturi clasice (baschet, hochei).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram