ePitic ro Bucurati va copiii cu ajutorul celui mai nou magazin online pentru pitici

21 martie 2011
Autor:
dowmedia08

ePitic.ro va pune la dispozitie o gama larga de articole pentru copii , cum ar fi: sisteme de monitorizare, de preparare si stocare hrana, articole de igiena, piese de mobilier, decoratiuni pentru camera piticului, spatii de joaca pentru interior si exterior, jocuri educative si de creatie, articole pentru transportul celui mic si nu in ultimul rand, sisteme de siguranta.
Conceptul ePitic.ro a luat nastere dupa mai multi ani de experienta pe piata romaneasca in domeniul IT. Am putea spune ca in tot acest timp am crescut impreuna, iar cum nevoile dumneavoastra au atins si domeniul vizat de catre cei mai micuti dintre noi, s-a format si ideea de ePitic.ro
Odata cu realizarea acestei legaturi am decis extinderea noastra si implicarea totodata cu acelasi devotement, pe un plafon de produse pe cat de colorate si relaxante, pe atat de importante si pretentioase pentru confortul si bucuria celor mai mici clienti dintre noi: copiii!
Dorim astfel, prin modul in care ePitic.ro este gandit si structurat, sa va oferim mai mult timp liber alaturi de copiii dumneavoastra printr-un simplu click sau apel telefonic.
Asadar, o data intrat in lumea noastra, veti gasi in mod periodic oferte si promotii irezistibile pentru nevoile dumneavoastra; oferte care vor incanta cu siguranta privirile celor mici.
.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram