fbpx

Epicor anunta ca Epicor ERP versiunea 10 este disponibila

Bucuresti, 27 aprilie, 2014 — Epicor Software Corporation, lider global in furnizarea de solutii software de business pentru companiile de productie, distributie, retail şi servicii, lanseaza astazi, oficial, versiunea 10 a Epicor ERP, care aduce cu sine o semnificatie noua a unei transformari a software-ului de business, pentru a inspira urmatoarea generatie de utilizatori ai solutiilor de planificare a resurselor intreprinderii (ERP). Lansarea lui Epicor ERP 10 a fost anuntata in Bucuresti la intalnirea anuala a clientilor, Epicor Customer Day.

Noua oferta este o imbinare vizionara de functionalitati globale ample, construita pe o tehnologie agila ce elimina complexitatea, pentru a face ERP-ul mai usor de utilizat, mai colaborativ si mai responsiv decat oricand pana acum, sprijinind totodata imperativele de azi ale afacerilor: colaborarea sociala, flexibilitatea in implementare, performanta accelerata si accesibilitatea extinsa a sistemului.

In lume, exista deja clienti activi care astazi isi ruleaza afacerile pe Epicor ERP versiunea 10, printre care: Allambi Youth Services, Boers & Co FineMetalworking Group, Cylicron Engineered Cylinders, LLC., Enpress LLC, Habasit America, Hallmark Building Supplies, Humtown Products, MK Products, si XT (fosta Xstrata Technology).

Inspirata de nevoile de astazi ale personalului cunoscator de tehnologie, Epicor ERP versiunea 10 introduce o serie de aplicatii si tehnologii noi, ce vor transforma modul in care companiile opereaza. Pe baza celor cinci principii ale colaborarii, selectiei, responsivitatii, simplitatii si mobilitatii, Epicor ERP versiunea 10 este proiectata sa ajute organizatiile sa functioneze mai bine, atat pe plan intern cat si extern, beneficiand de cunostintele si experienta conectata a oamenilor si sistemelor de-a lungul lantului de aprovizionare.

Cu o experienta optimizata pe mai multe dispozitive si pe optiuni extinse de implementare — on premise, cloud sau managed service — Epicor ERP versiunea 10 ofera o experienta coerenta, intr-o singura solutie. Noua interfata intuitiva (UI) touch-enabled, este proiectata de la bun inceput pentru a rula si pe dispozitivele cu touch screen, permitand utilizatorilor sa lucreze asa cum vor ei.

Cu sediul in Olanda, Boers & Co FineMetalworking Group a fost primul client care a lucrat direct cu Epicor ERP versiunea 10. Boers se bucura de o istorie de 100 de ani in furnizarea de piese de mecanica fina, asamblari de inalta precizie si foi metalice pentru producatorii de aparatura medicala, reglarea debitelor, industria de automobile si cea petro-chimica. Compania a implementat Epicor ERP, de la nivelul vanzarilor pana la cel financiar, pentru a satisface cererea tot mai mare a clientilor pentru accesul la informatii in timp real.

“Cu Epicor ERP versiunea 10, sunt vizibile avantajele noii interfete cu utilizatorul, ceea ce face ca totul sa fie mai simplu si mai usor de utilizat”, a declarat Jos Greeve, ICT Manager la Boers. “Epicor ERP versiunea 10 va schimba modul in care lucram si computerele pe care le folosim — touch enabled, touch friendly — iar noile meniuri permit angajatilor sa adapteze solutia la modul in care ei doresc sa lucreze.”

ERP-ul social duce la inovatia afacerilor centrate pe utilizator

Potrivit unui raport recent al Forrester Research, Inc, “Atat clientii cat si angajatii se asteapta de acum ca informatiile, serviciile, si social media sa le fie disponibile – in acest context – pe orice dispozitiv, in morice moment au ei nevoie. Si oamenii de afaceri au luat nota de aceasta: astazi, 77% dintre factorii de decizie in afaceri considera ca este o prioritate rezonabila, imediata sau chiar critica pentru compania lor sa contureze o strategie completa privind telefonia mobila si utilizarea tabletelor, pentru clientii si partenerii lor.”

Epicor ERP versiunea 10 concretizeaza evolutia la un sistem de participare complet social(izata), dat fiind ca Epicor Social Enterprise ofera un mediu de colaborare si personalizare extins. Capabilitatile extinse de cercetare pe categorii de consumatori le permit utilizatorilor sa realizeze cercetari inter-companii, sa detalieze informatiile in direct, sa acceseze si sa retrimita date din orice aplicatie din context, toate prin propria vizualizare a sistemului ERP. Utilizatorii Epicor Social Enterprise sunt in masura sa se ocupe in mod efectiv si eficient de excesul de informatii, printr-o gestionare a fluxului de lucru, urmarind in mod operativ aplicatia, datele sau alertele altor persoane.

Enpress LLC, un producator lider mondial de vase sub presiune complexe, utilizate in tratarea apei, cu sediul in Eastlake, Ohio, a inceput recent sa lucreze activ cu Epicor ERP versiunea 10. Compania isi conduce acum operatiunile de afaceri cu noua versiune — de la front office, productie, receptie si transport maritim, pana la ordine de incasari si chitante.

“Epicor ERP versiunea 10 incepe sa ne permita sa facem mai mult cu mai putin”, a declarat Anthony Gercar, contabil de fabrica la Enpress LLC. “Cu Epicor ERP versiunea 10, avem acum posibilitatea sa colaboram in interiorul sistemului, prin Epicor Social Enterprise. Suntem foarte incantati de aceasta noua capabilitate.”

Arhitectura inovativa si agila de business
La baza Epicor ERP versiunea 10 sta puternica Epicor ICE 3 Business Architecture de ultima generatie, ceea ce duce la o performanta crescuta, scalabilitate, interoperabilitate si usurinta in utilizare, cu reducerea, in acelasi timp, a costurilor si a complexitatii in afaceri, beneficiand totodata de o multime de solutii tehnologice,100% Microsoft®.

“Epicor ERP versiunea 10 este reprezentativa pentru evolutia platformei noastre de tehnologie inovatoare, in a sprijini imperativele afacerilor de azi – colaborarea sociala, flexibilitatea in implementare, accesibilitatea pe scara larga a echipamentelor, cu usurinta in utilizare si performanta accelerata”, a declarat Malcolm Fox, vice president, product marketing la Epicor Software. “Am facut o investitie semnificativa pentru a oferi urmatoarea generatie a arhitecturii noastre de afaceri, eficienta si de inalta performanta, conceputa pentru a oferi clientilor nostri un avantaj competitiv rezultat din aceste progrese in tehnologie. Epicor ERP inspira clientilor agilitate in afaceri, transparenta si experienta imbogatita, cu o usurinta-de-adoptare fara precedent, pentru a oferi rapid timp de valoare si pentru a duce la o colaborare crescuta a informatiilor, astfel incat companiile sa poata lua decizii mai inteligente, mai repede si cu rezultate mai bune.”

Cu Epicor ERP versiunea 10, companiile castiga o platforma tehnologica care le poate sprijini sa-si desfasoare afacerile de azi si din viitor, de pe orice echipament, oricand, oriunde in lume. Este o solutie enterprise ce sustine cresterea si extinderea pe noi piete, incurajand companiile sa fie in contact cu clientii, parteneri, angajatii si produsele lor, in moduri noi si inovatoare.

Disponibilitate
Epicor ERP versiunea 10 este disponibila imediat in toata lumea, in 35 de limbi, mai nou cu implementari on premise si single-tenant SaaS.

Despre Epicor Software Corporation
Epicor Software Corporation este un lider de piata global ce furnizeaza solutii software inspirationale pentru business companiilor de productie, distributie, retail şi servicii. Cu peste 40 de ani de experienta in a deservi organizatiile mici, din pietele medii şi companiile mari, Epicor are peste 20.000 de clienti in peste 150 de ţari. Solutiile Epicor de planificare a resurselor intreprinderii (ERP), managementul lanturilor de aprovizionare (SCM) şi managementul capitalului uman (HCM) permit companiilor sa isi sporeasca eficienta şi sa isi imbunatateasca profitabilitatea. Cu istoricul sau in inovatie, expertiza in industrie si pasiunea sa pentru excelenta, Epicor ofera Punctul Unic de responsabilitate cerut de catre afacerile locale, regionale şi globale. Sediul central al companiei este in Austin, Texas, cu birouri şi filiale in intreaga lume.

# # #

Epicor şi logo-ul Epicor sunt marci comerciale ale Epicor Software Corporation, inregistrate in Statele Unite şi in alte ţari. Toate celelalte marci comerciale menţionate sunt detinute de proprietarii lor. Ofertele de produse şi servicii menţionate in acest document sunt produse de Epicor Software Corporation.