Enygma camera misterelor pentru cei care iubesc provocarile

2 iunie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Nu trebuie sa fii Sherlock Holmes pentru a iubi misterele si a-ti dori sa le dezlegi pe toate. Curiozitatea si spiritul de aventura isi dau mana si stau in natura omului, iar daca stramosii nostri aveau parte de aventura si de adrenalina din plin in viata de zi cu zi, tu te poti bucura in secolul XXI de camera misterelor care-ti va pune mintea la contributie, va scoate tot ce-i mai bun din tine pentru ca astfel sa gasesti raspuns la toate enigmele ce te inconjoara.

Mystery Rooms Escape, alege camera misterelor care-ti face cel mai mult cu ochiul

Pentru atunci cand vrei sa scapi de grijile zilnice si tot ce-ti doresti este o ora doar a ta, o ora de relaxare, distractie, adrenalina si voie buna alaturi de prietenii tai, Mystery Rooms Escape Bucuresti ti-a pregatit experiente de neuitat ce s-au materializat in 4 camere a misterelor.

Camera misterelor sugestiv intituala Enygma isi deschide portile si se asteapta de la tine sa fii mai ceva ca un detectiv, sa descoperi iesirea si sa-ti recastigi libertatea.

Camera misterelor Journey te va conduce catre o comoara nemaiintalnita. Inarmeaza-te cu rabdare, fii perspicace si impreuna cu prietenii tai lasa-te ghidat de mici indicii. Trairi intense, amuzament, suspans si voie buna, de toate ai parte in acest joc.

In camera misterelor Legacy vei fi supus unor teste. Le vei trece? Ramane de vazut! Camera misterelor Childhood te poarta inapoi in timp si te vei bucura din nou de perioada copilariei.

Daca ai sub 14 ani este obligatoriu sa fii insotit de un adult in dezlegarea misterelor, daca ai intre 14 si 18 ani te poti prezenta si singur, insa trebuie sa aduci in scris acordul parintilor, iar daca ai peste 18 ani Mystery Rooms Escape nu-ti ureaza decat “Distractie placuta!”.

Pune-ti intrebari si gaseste raspunsurile potrivite in camera misterelor Enygma

Daca esti un iubitor de jocuri, daca-ti place misterul, daca strategia nu-ti lipseste si stii sa pui intrebarile potrivite pentru a gasi raspunsurile potrivite, daca stii sa gasesti indicii, sa descoperi urme si sa te eliberezi din camera misterelor in care ai fost inchis cu prietenii tai, Enygma este jocul potrivit pentru tine.

Enygma este un joc distractiv, o ghicitoare pana la urma, pe care daca o vei dezlega iti vei gasi si drumul de iesire din camera misterelor. De-a lungul celor 60 de minute – acesta este timpul acordat daca vrei si indicii suplimentare – sau 90 de minute – timpul pe care il ai la dispozitie pentru a dezlega enigma fara indicii suplimentare – distractia va fi in toi.

In camera misterelor Enygma iti vei pune foarte multe intrebari, vei cauta raspunsurile, vei cauta indiciile pentru ca in cele din urma sa iesi invingator. Se intra cate doi deodata, niciodata o persoana singura, sau maxim un grup alcatuit din 6 persoane. Astfel sansele de reusita sunt mai mari.

Gradul de dificultate a acestei camere a misterelor este mare si este indicat sa vii bine pregatit. Rezerva-ti din timp locul pe roomsescape.ro si lasa jocul sa inceapa. Fii la curent cu toate noutatile si urmareste camera misterelor si pe Facebook. Doar asa te vei convinge ca distractia merita cu varf si indesat!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram