Energie si imunitate cu Tonicul apicultorului

20 octombrie 2015

Despre imunitate se vorbeste mult, mai ales in preajma sezonului rece, cand devenim parca mai vulnerabili. Exact in aceste momente, de vulnerabilitate, putem afla care este starea sistemului nostru imunitar, in functie de cat de bine gestioneaza situatia. Exista numeroase studii de specialitate care demonstreaza faptul ca imunitatea naturala este intr-o continua scadere, iar complexitatea virusilor care apar determina cercetarea a noi si noi metode de crestere a imunitatii dobandite. Dintre multiplele cai de stimulare a imunitatii, remediile naturale s-au dovedit, in timp, a fi extrem de utile si de eficiente. Produsele apicole, folosite inca din cele mai vechi timpuri pentru proprietatile lor imuno-stimulatoare, ocupa si astazi un loc important in topul produselor care cresc imunitatea.
Daca vorbim de miere cruda, de laptisor de matca pur, de polen crud sau de propolis, putem spune ca fiecare dintre acestea sunt adevarate arme pentru a lupta impotriva bolilor. Din toate aceste produse apicole ApiLand a creat un produs de exceptie - Tonicul apicultorului.
Avand in vedere proprietatile exceptionale ale fiecaruia dintre ingredientele din care este alcatuit, Tonicul apicultorului este un remediu puternic care ajuta sistemul imunitar sa se fortifice si sa faca fata agentilor patogeni. Prin combinarea produselor apicole precum: mierea, laptisorul de matca, polenul si propolisul s-a realizat un produs de top in lista celor care stimuleaza imunitatea. Tonicul apicultorului este o excelenta sursa de vitamine, minerale, dar si alte substante benefice organismului, pentru mentinerea echilibrului general. Se poate spune ca Tonicul apicultorului inlocuieste o intreaga farmacie. Sa nu uitam ca fiecare dintre ingredientele acestuia are proprietati regenerante, revigorante, antiseptice, antibiotice, antiinflamatoare, antivirale. Astfel, pe langa imunitate, Tonicul apicultorului revigoreaza organismul atunci cand acesta se simte slabit, combate stresul, starile de insomnie, oboseala cronica. Sustine activitatea sistemului gastrointestinal, renal si hepatic, precum si a celui cardiocirculator. Este o excelenta sursa de antioxidanti, asadar o cura cu Tonicul apicultorului este o buna ocazie pentru organism de a scapa de radicalii liberi si de a evita, in acest fel, aparitia unor afectiuni. Insa, nu doar sanatatea fizica este imbunatatita cu ajutorul Tonicului apicultorului, ci si starea psihica. Printre beneficiile unei cure cu acest tonic se numara si ameliorarea starilor de nervozitate si de oboseala psihica. De o cura cu Tonicul apicultorului ne putem bucura cu totii: copii, parinti, bunici sau strabunici!
Prinde forta cu ApiLand, specialistul tau in apicole sanatoase!

Tonicul apicultorului este disponibil in magazinele cu produse naturale.
Preturi: Tonicul apicultorului (10 fiole) - 79 lei, Tonicul apicultorului (20 fiole) - 142 lei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram