Emotie si loialitate in business Curs de Marketing emotional

14 mai 2014

Marketingul emotional este un concept nou in domeniul afacerilor, dar care devine indispensabil in strategiile de promovare ale unui brand. Daca urmaresti fidelizarea clientilor tai pe termen lung, promotiile nu mai sunt suficiente. E timpul sa iei in considerare emotiile si aspiratiile consumatorilor, iar cu fiecare mesaj transmis, sa spui o poveste.

Vei invata cum, la singurul curs de Marketing emotional din Romania, organizat in perioada 24-25 mai. Ce este marketingul emotional si cum il incorporam in marketingul traditional? Care sunt avantajele unei campanii de marketing emotional? Cum cream emotii prin transmiterea mesajelor noastre catre consumatori? Cum concepem mesajele emotionale pentru a ne loializa clientii? Acestea sunt doar cateva intrebari la care va veti primi raspunsul la cursul din luna mai.

Asteptam la curs specialisti in marketing si vanzari, oameni de comunicare, manageri de brand, care nu urmaresc doar cresterea vanzarilor, ci fixarea brandului in mintea consumatorului si construirea emotionala a unui business. Prezentarile vor fi sustinute de studii de caz si exemple de campanii de marketing emotional. Prin exercitii de grup si individuale, veti invata cum sa transmiteti un mesaj emotional atractiv si cum sa profitati de toate avantajele pe care vi le poate oferi o campanie de marketing emotional.

Trainerul cursului este Bianca Preda. Bianca are o experienta de peste 10 ani in domeniul comunicarii si a coordonat o serie de campanii nationale si internationale. Este absolventa a Facultatii de Jurnalism si a Facultatii de Relatii Internationale si Studii Europene si a obtinut titlul de Master in Comunicare si Relatii Publice. De asemenea, a urmat numeroase cursuri de specializare in relatii publice si management. In prezent, este trainer acreditat CNFPA in cadrul companiei Creative Business Management si expert in comunicare in proiectul finantat din fonduri structural europene “Facilitator pentru invatarea permanenta in scoala- o noua calificare didactica pentru o scoala care invata!” In 2012 a obtinut certificarea in management de catre Institute of Leadership and Management din Marea Britanie.

Cursul de Marketing emotional se desfasoara in Bucuresti, la sala de curs a agentiei Creative Business Management din Splaiul Unirii nr. 6, in intervalul orar 10:00-17:00 in ambele zile.

Costul formarii este de 400 lei de persoana+TVA, ultima zi de inscriere fiind 21 mai 2014.

Se acorda si reduceri de grup:
- 5%/cursant- pentru participarea a 2 persoane (colegi/prieteni)
- 10%/cursant- pentru participarea a 3 persoane (colegi/prieteni)
- 15%/cursant- pentru participarea a mai mult de 3 persoane (colegi/prieteni)

Pentru inscrieri sau informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic la 0743.183.353/ 031.428.24.44, sau prin email la [email protected].

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram