eMenatwork ro prin solutia IzzIsale castiga titlul de cel mai bun magazin online in 2012 la categoria “Home amp; Garden”

5 noiembrie 2012

Desfasurata in 2 etape, analiza complexa a celor 90 de magazinele online inscrise in competitie s-a realizat pe baza urmatoarelor criterii generale: Website’ul - Privire de Ansamblu, Homepage’ul, Pagina de Categorie, Pagina de Produs, Cosul de Cumparaturi, Sign-up / Autentificare / Formularul de comanda, Confirmarea Comenzii, Securitatea Tranzactiilor, SEO, Inovatie in eCommerce.

Jurizarea magazinelor online a cumulat analiza de specialitate bazata pe 85 de criterii si feedback’ul clientilor obtinut in urma studiului “Voice Of Customer”.

Premiul obtinut de eMenatwork si certificatul trusted acordat de Gpec subliniaza, inca o data, importanta pe care parteneriatul de lunga durata intre provider-ul de solutii integrate de e-Commerce si echipa din specialitate a proiectului o are asupra dezvoltarii business-ului in comertul electronic.

“Premiul pentru cel mai bun magazin online la categoria “Home & Garden” recompenseaza parteneriatul de succes eMenatwork-Inotec , confirma justetea valorilor pe care le promovam si ne motiveaza sa continuam eforturile de a oferi clientilor solutii de calitate pentru constructii de calitate” Oliviu Vasilescu, COO eMenatwork.

Despre Inotec Plus S.R.L.

Inotec ofera clientilor sai solutii specializate si performante in ceea ce priveste serviciile de managementul relatiilor cu clientii, e-commerce, online marketing ( SEM , SEO, Social Media, E-mail Marketing, PR Online ), IT Outsourcing.

Principalul avantaj care diferentiaza serviciile Inotec de alte companii din domeniul IT&C este reprezentat de capacitatea de a personaliza fiecare solutie in functie de necesitatile celor care aleg sa colaboreze cu echipa noastra.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram