Elvie Trainer – cea mai buna solutie pentru exercitiile Kegel

Muschii pelvieni sunt extrem de importanti in organismul oricarei femei, in conditiile in care controleaza vezica urinara si sustin coloana vertebrala. De asemenea, acesti muschi au un rol important in timpul contactului sexual si u o legatura directa cu starea emotionala a femeilor.

Din pacate, trecerea timpului sau nasterea pot duce la slabirea muschilor. Nu mai putin de 80% dintre femeile insarcinate ajung sa sufere o slabire a acestor muschi, ceea ce duce la incontinenta urinara si la alte probleme de acest fel.

Din fericire exista solutii, iar aceste solutii se numesc exercitii Kegel. Exercitiile Kegel pot fi facute de orice femeie fara a avea nevoie de niciun aparat, insa pentru rezultate optime este indicat sa se foloseasca acest Elvie Trainer, un dispozitiv kegel foarte usor de folosit, care intareste muschii pelvieni in doar 5 minute de utilizare, de 3 ori pe saptamana.

Ce este Elvie Trainer?

Este un dispozitiv inteligent care se poate conecta la o aplicatie si iti ofera indicatii despre modul in care trebuie sa se faca exercitiile Kegel. Ceea ce fce Elvie Trainer sa fie foarte eficient este faptul ca ofera feedback in timp real si permite vizualizarea unui istoric al antrenamentului.

Premiat de foarte multe ori pentru eficienta de care da dovada, Elvie Trainer se remarca printr-un pret relativ scazut si prin faptul ca permite antranarea muschilor pelvieni intr-un mod amuzant.

Specificatiile sale sunt urmatoarele:

  • Are o greutate redusa, de doar 25 de grame, putand fi purtat cu usurinta peste tot;
  • Este realizat din silicon medical, in asa fel incat nu genereaza alergii sau alte probleme;
  • Se poate incarca wireless. Carcasa aparatului functioneaza cu incarcare wireless, ceea ce elimina foarte mult din stres;
  • Este 100% rezistent la apa. Astfel, poate sa fie folosit fara niciun fel de probleme in baie;
  • Este compatibil cu toate dispozitivele mobile, incepand cu cele cu sistem cu Android si terminand cu toate iPhone-urile si iPad-urile.

Recomandat de peste 1000 de specialisti din intreaga lume, Elvie Trainer s-a dovedit eficient pentru 8 din 10 utilizatoare. Cele mai multe dintre ele au simtit imbunatatiri considerabile in mai putin de 6 saptamani.