Elimina grasimea cu procedura de Criolipoliza

19 iulie 2022
Autor:
IzzyReduceri

Colacei, aripioare? Scapa de stratul adipos din zonele problema cu criolipoliza CoolTech. Aparatul ingheata pana la -8°C si te ajuta sa scapi de 30% din grasimea din zona tratata de la prima sedinta. Profita de preturile cu reducere si cumpara pachetele online de pe www.Lagoon.Beauty.

Cauti o terapie de remodelare cu rezultate garantate, chiar de la prima sedinta? Alege slabire prin inghetare cu CriolipolizaCoolTech!

Prin criolipoliza se declanseaza procesul de apoptoza a adipocitelor (celule grase mor; se autodistrug). Acest proces continua pana la 2 luni de la sedinta de criolipoliza. Astfel, poti pierde pana la 4cm in circumferinta zonei tratate in doar 6 saptamani de la prima sedinta de criolipoliza.

Putem repeta sedinta de criolipoliza pe aceeasi zona dupa minim 4 saptamani. Protocolul recomanda realizarea a 3 sedinte pe zona/ an cu distanta de 6-8 saptamani intre sedinte.

Criolipoliza pret? Nu trebuie sa cheltuiesti o avere pentru a obtine silueta mult visata! Pe www.Lagoon.Beauty ti-am pregatit pachete complete cu reduceri de neratat: 1 sedinta de Criolipoliza CoolTech cu 1 aplicator, 70 minute este DOAR 450 lei!

Criolipoliza rezultate – cea mai eficienta metoda de slabit a anului are rezultate spectaculoase si le-am obtinuit si noi la Lagoon.Beauty. Aplicatori diferite marimi: standard, dublu pentru abdomen mare, curb, pentru brate.

Clientele noastre sunt de obicei foarte ocupate si hotarate si de aceea le recomandam combinarea sedintelor de Criolipoliza cu alte terapii: radiofrecventa corporala Venus Legacy, VelaShape 3, Liposauna. Astfel obtii scadere in cm, eliminarea celulitei si tonifiere.

Unul dintre cele mai notabile rezultate obtinute a fost -13.5 cm in talie si -18 cm abdomen (circumferinta cea mai mare) dupa doar 2 luni. S-a lucrat cu Criolipoliza CoolTech aplicator dublu  abdomen si criolipoliza flancuri. Ulterior am continuat cu lipoliza Venus Legacy (90 min./sed.; frecventa 1 sed./ 7-10 zile) si Liposauna pentru cresterea metabolismului si detoxifiere.

Alege un aparat original,  testat si aprobat in Europa!  CoolTech produs de Cocoon Medical este certificat la nivel mondial (FDA in SUA si CE in cadrul UE)

  • Rezultate chiar de la prima sedinta! Studiile clinice realizate de Cocoon Medical  arata ca majoritatea clientilor au  eliminat  pana la 5 cm din circumferinta pe parcursul a 8 saptamani.
  • Sedinta dureaza  70 minute  si ingheata -8 grade, 10 minute masaj local
  • Castigi timp, poti pune 2 aplicatori in acelasi timp sau un aplicator DUBLU!
  • Nu afecteaza pielea sau tesutul

Performantele Criolipolizei – CoolTech Cocoon, tehnologie extrem de sigura si cu rezulatate GARANTATE, sunt apreciate la nivel mondial, aparatul fiind folosit in saloanele de top din Londra, Paris, Atena si nu numai!

Este un tratament non-invaziv si nedureros ce foloseste o tehnologie performanta de criogenare care elimina definitiv grasimea in exces, fiind ideal pentru slabire localizata.

Aparatul ajunge pana la temperatura de -8° C in mai putin de un minut, reducand astfel potentialul disconfort ce ar putea aparea. In plus, in acest fel nu este afectat timpul efectiv in care tesutul adipos este criogenat.

De ce aleg specialistii criolipoliza?

Procedurile de criolipoliza au ca scop „dizolvarea” grasimii prin metode
non-chirurgicale. De-a lungul timpului s-au incercat mai multe metode inclusiv cea cu laser, ultrasunete si radiofrecventa pentru a elimina definitiv grasimea.

Paniculita este o afectiune dermatologica prin care, expunand pielea la temperaturi scazute, tesutul adipos subcutanat este afectat, fara a leza insa epiderma. Plecand de la premisa ca celulele grase sunt mai usor de distrus la rece, criolipoliza a fost creata pentru a se aplica temperaturi scazute pe piele, prin conductie termica.

Pentru a se evita degeraturile, terapeutul prestabileste temperatura si timpul de expunere, folosind in mod simultan o membrana protectiva.

Dr. Dieter Manstein si Dr. Rox Anderson, unii dintre primii medici care au folosit tehnologia de criolipoliza, au dovedit ca tesutul gras racit la o temperatura sub cea a corpului si peste cea de inghetare duce la eliminarea celulelor grase. Cand este expus la temperaturi scazute corpul reduce fluxul sangvin din zona de lucru pentru a-si pastra temperatura normala.

Aplicatorul trage in interiorul sau tesutul gras printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulatia sangvina si faciliteaza crioterapia. Dupa acest tratament se instaleaza procesul natural de eliminare a grasimilor prin sistemul limfatic.

Lagoon.Beauty –Centru elegant de Estetica Faciala si Corporala, situat pe malul lacului, in Laguna Residence.

Am ales tehnologii medicale avansate, avand studii clinice in Europa si America!
Astfel iti oferim suport sa iti atingi obiectivele pe care ti le-ai propus, in deplina siguranta, cu tehnologii avansate, testate ani de zile si capabile sa livreze rezultatele promise!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram