Elimina celulita cu VelaShape III

23 iunie 2022
Autor:
IzzyReduceri

VelaShape 3, cel mai puternic, efficient si sigur tratament daca doresti eliminarea celulitei si tratarea laxitatii pielii. Vezi rezultatele pe pielea ta! Achizitioneaza voucherele online cu reducere de pe www.IzzyReduceri.ro sau www.Lagoon.Beauty !

Spune adio celulitei si kilogramelor in plus cu cele mai apreciate tratamente de remodelare corporala din lume – VelaShape! Reduce considerabil aspectul celulitei si topeste cm de la prima sedinta. SLABESTI, elimini celulita, pielea lasata isi recapata fermitatea, aspectul de coaja de portocala dispare. 

VelaShape 3 este tratamentul nr.1, lider mondial in remodelare corporala si tratarea celulitei. Femeile din intreaga lume apeleaza la VelaShape III pentru a-si sculpta formele, pentru a ameliora pielea lasata si aspectul de coaja de portocala si pentru a stimula circulatia si productia de colagen si elastina pentru un aspect mereu tonifiat.

VelaShape III este solutia ideala de tratare a zonelor cu probleme non-chirurgical si eficient. VelaShape III este un tratament unic, usor de folosit, fara timp de recuperare, confortabil, therapeutic ce ofera protocoale clinice avansate cu rezultate vizibile imediat.

Vela Shape 3 este certificat CE pentru remodelare corporala si aprobat FDA pentru reducerea circumferentiala in zona abdomenului si coapselor. Cu peste 10 ani de experienta in domeniul esteticii medicale, zeci de studii clinice si peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel global, VelaShape este cel mai recunoscut echipament de remodelare corporala, non-invaziv din lume.

VelaShape III – Echipament master pentru tratamente corporale

In general, femeile sunt cei mai aprigi critici ai lor. Peste 91% din ele sustin ca nu sunt multumite de propriul corp si vor sa schimbe sau sa diminueze anumite zone.
Cele mai multe au incercat exercitii fizice insa rezultatele nu au fost excelente. O femeie din trei a incercat atat dieta cat si exercitii fizice pentru a scapa de grasimea nedorita.

VelaShape III - Echipamentul ideal de reconturare corporala si diminuare celulita
VelaShape III este solutia ideala de tratare a zonelor cu probleme non-chirurgical si eficient. VelaShape III este un tratament unic, usor de folosit, fara timp de recuperare, confortabil, therapeutic ce ofera protocoale clinice avansate cu rezultate vizibile imediat. Experienta vasta a Syneron si studiileclinice au contribuit la succesul echipamentului VelaShape.  Cu  peste  10 ani de experienta in domeniul esteticii medicale, zeci de studii clinice si peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel global, VelaShape este cel mai recunoscut echipament de remodelare corporala, non-invaziv din lume.

VelaShape III este certificat CE pentru remodelare corporala si aprobat FDA pentru reducere circumferentiala in zona abdomenului si coapselor.

Stiinta din spatele Tehnologie VelaShape
Combinarea synergetica a energiilor - Echipamentul de remodelare corporala VelaShape III include:

  • Lumina infrarosu (IR) care incalzeste tesutul pana la 3 mm adancime
  • Radio frecventa Bi-polara (RF)  care incalzeste tesutul pana la 15 mm adancime
  • Vacuum care asigura livrarea precisa a energiei

Mecanismul de actiune a echipamentului VelaShape III

Bazat pe tehnologia elos, VelaShape III combina IR (infrarosu), RF Bi-Polar (radiofrecventa) si vacumuul pentru o incalzire precisa a tesutului pana la 3 si 15 mm adancime.
Combinatia IR cu vacuum cuplata cu tehnologia RF permite incalzirea profunda a tesutului gras (adipocitelor), a septelor fibroase conective din jurul lorsi a fibrelor de colagen. Designul optim  al electrozilor si aplicarea concomitenta a vacuumului permite penetrarea energiei mai repede si mai adanc. Acest lucru creste circulatia sangvina, drenajul limfatic, metabolismul cellular si depunerea colagenului nou. Mai mult, stimuleaza activitatea fibroblastelor si remodeleaza matricea extra celulara.

Rezultate Clinice Dovedite cu Velashape III

Siguranta si eficienta echipamentului VelaShape a fost demonstrata in cadrul mai multor studii clinice, dar si cu ajutorul celor peste 5 milioane de terapii VelaShape realizate la nivel global.

  • Cu echipamentul VelaShape III s-a obtinut o scadere de peste 2 cm din circumferinta abdomenului si peste 1.5 cm reducere la coapse
  • Gradul de multumire al pacientilor tratati cu VelaShape este de 97%
  • Cei mai multi pacienti nu au simtit niciun disconfort in timpul sau dupa terapia VelaShape

Te-am convins? Vrei sa incerci si tu tehnologia ultramoderna de remodelare corporala VelaShape III si sa te bucuri de rezultate WOW? Nu mai sta pe ganduri! Profita de reducerile limitate si achizitioneaza voucherele disponibile online pe platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro sau www.Lagoon.Beauty !

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram