Eleganţa şi rafinamentul definesc colecţia Marina Yachting pentru sezonul toamna iarna 2016

25 octombrie 2016

Colecţia pentu sezonul toamnă/iarnă 2016 a fost inspirată de piesele emblematice Marina Yachting, fiind alcătuită din ţinute versatile definite de elementele navy specifice, dungile şi nodurile marinăreşti. Printre propunerile noi din acest sezon, colecţia aduce deasemenea pe rafturi piese autentice precum paltoanele clasice cu două rânduri de nasturi.
În colecţia pentru femei, autenticitatea brandului reiese din piese precum gecile cu straturi de protecţie şi izolare împotriva frigului, hanoracele cu glugă şi tranch-urile căptuşite.
În colecţia pentru bărbaţi se regăsesc hanorace şi jachete sport, trench-uri şi geci groase casual potrivite atât pentru peisajul urban, cât și pentru o vacanță la munte
Create din materiale groase precum lâna, pentru a ţine frigul la distanţă şi îmbinând culorile specifice sezonului rece: alb, albastru marin, negru sau kaky, ţinutele Marina Yachting aduc o notă de rafinament atât vestimentaţiei de zi cu zi, cât şi celei dedicate ieşirilor de seară mai elegante.
Marina Yachting are magazine în Mall Promenada din București, la hotelul Vega din Mamaia și în Poiana Brașov în cadrul hotelului Alpin.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram