fbpx

Eficient in manipularea marfurilor vrac si containerelor

Activitatile portuare contribuie in mod direct la ocuparea fortei de munca, la investitiile straine si la cresterea PIB-ului. In prezent, circa 110 000 de docheri sunt angajati in cadrul a 2 200 de operatori portuari. In total, porturile reprezinta pana la 3 milioane de locuri de munca (directe si indirecte) in cele 22 de state membre maritime si sunt o sursa majora de venituri fiscale pentru guvernele locale, regionale sau nationale. Socep este un operator portuar Constanta care are atat posibilitati, cat si facilitati pentru operarea oricarui tip de nava.

Construim, modernizam, investim! Tot ce este Socep in prezent se datoreaza atat angajatilor, partenerilor, investitorilor cat si clientilor ce ne-au calcat pragul si recomandat mai departe. Crestem in fiecare zi, ne dorim sa oferim o productivitate mai mare, o durata de functionare mai scurta a navei si o manipulare fara daune. Pentru performantele noastre superioare, SOCEP a fost desemnat de care Administratia Portuara Constanta ca fiind Cel mai bun Operator Portuar pentru Marfuri Generale in 2010, 2011 si 2012.

Operam anual aproximativ 10% din traficul total estimat al Portului Constanta. Actionam in mod responsabil fata de clienti, angajati, parteneri de afaceri, actionari si mediu. Promovam identitate si cultura nationala devenind mai creativi si mai apropiati de piata pe care o desfasuram.