Edugate-pasiune pentru educatie si dezvoltare personala

Educatia nu trebuie sa se termine odata cu ultima scoala absolvita. Dincolo de educatia formala la nivelul diferitelor scoli si universitati, educatia pentru a te bucura de o viata implinita si plina de succes este fara doar si poate extrem de importanta pentru fiecare dintre noi.

Pentru a sustine acest demers, Edugate vine in intampinarea tuturor acelor persoane care isi doresc sa evolueze in toate domeniile vietii cu diferite cursuri dezvoltare personala. Toate aceste cursuri de dezvoltare personala sunt organizate si sustinute de traineri acreditati si certificati in domenii precum pshiologie, pshiodrama sau coaching.

Argumente care recomanda Edugate pentru dezvoltare personala

Oferta de cursuri dezvoltare personala este tot mai numeroasa si in Romania. De multe ori iti poate fi dificil sa faci cea mai buna alegere pentru a urma astfel de cursuri de dezvoltare personala. In cazul start-up-ului Edugate exista o serie de argumente care recomanda aceasta echipa pasionata de educatie si dezvoltare personala.

Pe langa echipa de traineri acreditati si certificati, la Edugate vei beneficia de foarte multe exercitii si aplicatii practice. Acest lucru contribuie foarte mult la transpunerea cunostintelor teoretice din domeniul dezvoltarii personale in practica, in viata de zi cu zi.

Un alt argument pentru care Edugate poate reprezenta cea mai potrivita alegere atunci cand iti doresti sa urmezi cursuri de dezvoltare personala se refera la multitudinea cursurilor si a temelor abordate. Astfel, indiferent de latura vietii pe care iti doresti sa o imbunatatesti, echipa Edugate iti ofera exact cursul de care ai nevoie.

Edugate pune accent pe exercitii practice in dezvoltare personala

Pentru fiecare tema pentru care trainerii Edugate dezvolta un program si un workshop exista exercitii practice specifice menite sa aprofundeze tema respectiva si sa te invete sa o implementezi in diferitele aspecte ale vietii tale.Astfel, fie ca vorbim despre exercitii de conectare la sine, fie ca vorbim despre exercitii de prezentare la interviu, fie ca ne referim la exercitii de a face fata schimbarii, toate acestea sunt gandite spre a fi de folos cursantilor care aleg cursuri dezvoltare personala oferite de Edugate.

Exercitiile practice organizate de trainerii specializati in dezvoltare personala sunt atat individuale, cat si de grup. Exercitiile individuale au menirea de a te ajuta sa te reconectezi cu tine insuti si de a te invata cum sa redescoperi acele aspecte care te limiteaza in atingerea succesului.

De cealalta parte, exercitiile practice de grup din cadrul acestor cursuri de dezvoltare personala au menirea de a te invata cum sa evoluezi in relatiile cu cei din jur si cum sa renunti la obiceiurile limitative care iti afecteaza adeseori relationarea cu ceilalti.

Alege din oferta de cursuri dezvoltare personala de la Edugate

Nu mai pierde timpul si gaseste in oferta de cursuri dezvoltare personala acele workshop-uri care sa contribuie la atingerea potentialului tau maxim. Edugate este poarta ta catre dezvoltare personala, iar echipa de traineri specializati in acest domeniu doreste sa contribuie la evolutia tuturor acelor persoane dornice sa urce pe culmile succesului.Pentru informatii complete asupra cursurilor de dezvoltare personala te asteptam pe www.edugate.ro.