EduClass aduce prieteni noi in colectia de jucarii a copiilor

25 aprilie 2017

EduClass le aduce parintilor si educatorilor, anul acesta, metode noi de invatare prin joc si joaca, ideale pentru timpul liber de acasa. Tot mai prezente in familiile care au copii, jocurile sunt practice si reprezinta o alternativa auxiliara lectiilor de la scoala.

Anul acesta, EduClass isi mareste catalogul cu inca un brand renumit la nivel international.

Chalk and Cuckles este o gama de jocuri educative, care le ofera copiilor posibilitatea sa isi dezvolte vocabularul, comunicarea, atentia la detalii, inteligenta emotionala, creativitatea, conexiunea logica, abilitatile matematice si lingvistice.

Compania este infiintata de 2 surori originare din India, care au urmat studiile unor scoli de renume din Europa si America: Pallavi Argawal detine o diploma in Strategie & Finante, obtinuta la Universitatea din Nottingham, iar Prachi Argawal a studiat psiholoia si educatia copiilor, a lucrat cu copii in scoli si gradinite, obtinand o diploma In Psihologie si un Masterat in Educatie, ambele la Harvard.

Jocurile concepute de ele, desi au un puternic caracter educativ, aduc o nota de distractie, si ofera copiilor placerea pura de a se juca, fara presiunea temelor si a examenelor. Astfel, parintii si educatorii au o alternativa interesanta si atractiva de a-i face pe copii sa inteleaga si sa asimileze notiuni si concepte noi.

„Anul trecut am adus pentru prima data cateva jocuri din gama Chalck and Chuckles, si feedback-ul celor carora le-au incercat, ne-a convins sa extindem gama. Suntem in continuare foarte entuziasmati de aceste produse, si credem in valoarea lor educativa. Primul joc pe care l-am adus a fost Why Connect, un joc de conexiuni logice si gandire strategica, conceput pentru copii cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani. Acest joc a avut un mare succes inca din primele zile, si multi din clientii nostri il recomanda sau il cumpara pentru copiii prietenilor lor. Deasemenea, multe cadre didactice din scoli l-au cumparat pentru serbarile de final de an. Este un joc care poate fi jucat atat acasa in familie cat si la scoala ca activitate recreativa. Anul trecut am inceput cu aproximativ 7 jocuri, si cele mai populare au fost: Why Connect, Deseneaza o poveste si Spionul Matematicii. Anul acesta vom largi gama, si in total vom avea aproximativ 20 de jocuri, care vor acoperi toate varstele de la 3 la 14 ani” (Anca Leibovici – Director Vanzari Edu Class)

Jocurile Chalck and Chuckles pot fi comandate direct pe www.educlass.ro sau prin reteaua de distribuitori.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram