Editura Crișan propune cărți ilustrate cu animale pentru a-i ajuta pe cei mici să descopere un nou univers

2 aprilie 2018
Autor:
BlitzClick

Unele dintre cele mai populare titluri pe care le propune Editura Crișan sunt cărțile ilustrate cu animale. Acestea sunt achiziționate de părinți sau bunici direct de pe site-ul editurii sau din librăriile partenere, iar copiii le apreciază, fiind captivați atât de textele creative citite de adulții din preajma lor, cât mai ales de grafica de calitate.

Criteriile după care sunt selectate cărțile care ajung să devină elemente de divertisment, dar și materiale educative pentru copii sunt foarte stricte. Cărțile trebuie să se încadreze într-un set de norme calitative din punctul de vedere al suportului fizic, al printului, al culorilor și al graficii în sine. Așadar, hârtia pe care sunt imprimante este selectată astfel încât să aibă proprietățile necesare pentru asigurarea unui suport impecabil de imprimare.

În același timp, calitatea imaginii este esențială. De aceea, editura încurajează colaborarea cu cei mai bun maeștri ilustratori, cu experiență în industria cărților pentru copii, care pot să redea grafic, într-un mod cât mai sugestiv, povestea sau elementul educativ care face obiectul cărții.

Colecția de cărți ilustrate cu animale este recomandată atât pentru copiii mici care abia descoperă și conștientizează elementele mediului înconjurător, cât și copiilor mai mari, de peste 5 ani, curioși și dornici să descopere cât mai multe despre lumea animalelor.

Pentru a oferi copiilor un mediu cât mai eficient de învățare, titlurile din colecția de cărți ilustrate cu animale de la Editura Crișan au fost structurate astfel încât fiecare titlu să acopere un segment ușor de asimilat de către copil. De exemplu, există titluri dedicate animalelor domestice sau titluri care se ocupă exclusiv de animalele sălbatice.

O categorie foarte apreciată, mai ales de copiii de până la 4 ani sunt cărțile interactive cu sunete, aparținând colecției de cărți cu animale. Aceste titluri îi ajută pe copii să recunoască animalele după sunetele de care le fac și să se distreze apăsând diferitele butoane concepute și așezate în așa fel încât să îmbie copilul la joc.

Despre Editura Crișan

Editura CRIȘAN este prezentă pe piața cărții din anul 1998 și este specializată în co-editări de titluri de succes pentru copii , în colaborare cu edituri de prestigiu din Italia, Belgia, Germania, Spania, Anglia, SUA, Malaezia, Elveția etc.

Cărțile sunt tipărite în străinătate (Italia, Cehia, Spania, Hong Kong ș.a.) în tipografii moderne – au deci o calitate deosebită, corespunzătoare standardelor europene -, și sunt vândute în toată țara prin rețelele clasice de librării, prin rețelele de hypermagazine Carrefour, Cora, Auchan, Real, Penny, Profi, Hachette, prin Librăriile Humanitas, Alexandria, Diverta, Cărturești, R-Kiosk sau OMV.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram