ECR Distribution – afacerea ta incepe cu dreptul

19 septembrie 2013
Autor:
dowmedia08

Daca doresti o casa de marcat second-hand pentru afacerea ta, trebuie sa apelezi la ECR Distribution. Aceasta firma comercializeaza case de marcat second-hand in cea mai buna stare de functionare intrucat sunt utilizate un numar mic de ani si au toate avizele, indeplinind conditiile impuse de legislatie in acest domeniu. Casele de marcat second-hand sunt cea mai buna solutie atunci cand afacerea ta este la inceput si finantele sunt un inconvenient.

ECR Distribution, cu sediul in Timisoara are ca obiect de activitate comercializarea de case de marcat, dar si oferirea de servicii de reparatii pentru aceste aparate. Pe langa case de marcat, compania distribuie si cititoare de bare, POS-uri, cantare electrice si sertare pentru bani. Produsele comercializate sunt de cea mai buna calitate, rezistente si practice, apartinand ultimei generatii de modele. Acestea apartin unor marci de renume, cum ar fi SAPEL, ELKA, ELTRADE, ACTIVA, ACLA, dar si altele. ECR Distribution isi desfasoara activitatea pe teritoriul judetelor Timis si Caras-Severin, atat pentru livrarea de echipamente de tip POS (Point Of Sale) si consumabile aferente, dar si oferirea de servicii pentru care legea impune utilizarea caselor fiscale. Personalul competent al fimei ECR Distribution inregistreaza articole comercializate si repara eventualele defectiuni, schimband piesele uzate sau non-functionale.

Casele de marcat sunt o necesitate a zilelor noastre, intrucat legea reglementeaza utilizarea acestor aparate de catre operatorii economici care presteaza servicii sau realizeaza livrari de bunuri cu amanuntul. Deoarece aparatele de marcat fiscale pot fi livrate numai de distribuitori autorizati, ECR Distribution este cea mai buna echipa de unde ai putea sa-ti procuri o casa de marcat conform legii. Casele de marcat ECR Distribution sunt solutia potrivita pentru magazine, restaurante, farmacii, saloane de infrumusetare, benzinarii si hoteluri care sunt la inceput de drum in afaceri si nu numai.

Respecta legea, emite bonuri fiscale in conformitate cu prevederile legale si pastreaza o evidenta clara a vanzarii de bunuri sau prestarii de servicii de catre societatea ta. Toate acestea se pot realiza mai usor si la un pret accesibil cu casele de marcat second-hand de la ECR Distribution. Casele de marcat sunt intr-o stare exceptionala de functionare, firma garantand pentru performantele si calitatile produselor. ECR Distribution preia casele de marcat de la societati care achizitioneaza unele noi fie ca doresc modificarea dimenisiunii afacerii, fie ca doresc utilizarea unei tehnologii mai avansate. Modelele comercializate de case de marcat sunt destinate intrebuintarii in magazine mici si medii, spatii comerciale mai mari, chioscuri si alte unitati. Memoria caselor de marcat este reinnoita de catre echipa ECR Distribution cu articolele sau serviciile pe care compania ta le realizeaza. Casele de marcat folosesc doua role de hartie pentru imprimat si sunt pregatite pentru functionare in momentul achizionarii.

Serviciile si produsele oferite de ECR Distribution sunt cele mai bune in raportul calitate-pret si se bucura de referinte dintre cele mai bune. Dintre acestea mentionam urmatoarele firme: Hotel Alexandra, Pantoful Galben, Dopo Poco, Zoo Timisoara, Policlinica Ta, Policolor, Pub Oxford si multe alte companii. Daca nu te-ai convins, contacteaza compania ECR Distribution la telefon sau la adresa din contact pentru a fi indrumat in alegerea celei mai bune case de marcat pentru afacerea ta.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram