fbpx

Dulceata traditionala, autentica

Tu ce stii despre gemurile pentru patiserie de la Duro si cum este gemul perfect pentru tine? Iata catea detalii despre ce inseamna Duro si cat de mult punem noi accentul pe calitate.

In anul 1991, societatea DURO avea sa-si dechida portile catre un nou inceput in producerea si comercializarea conservelor din fructe si legume. O familie inspirata de traditiile autohtone,  dornica sa ofere clientilor sai produse autentice de cea mai buna calitate la preturi imbatabile si asa am inceput drumul nostru catre pregatirea la scara larga a gemurilor din fructe de sezon, din retete traditionale, autentice.

Duro incanta consumatorii cu cele mai apreciate umpluturi pentru patiserie si cofetarie. Descopera gamele noastre de gemuri, marmelada, miere energizat si filling-uri termostabile, adauga un plus de gust si aroma prajiturilor tale. Daca vrei prajituri aromate, torturi gustoase si placinte delicioase foloseste intotdeauna umpluturi pentru patiserie deosebite. Producem si distribuim gem pentru patiserii en gross, astfel ne bucuram de clienti cu potential din industrie si de cele mai bune recenzii de fiecare data.

Ne poti cunoaste mai bine prin distribuitorii agreati din fiecare judet sau in supermarket-uri şi hipermarket-uri ale lanţurilor comerciale multinaţionale sub marcile diferitelor branduri, ex: Defne, D’Ale Gurii,etc;