fbpx

Dulceata de casa de la Duro

Beneficiile fructelor si legumelor sunt cunoscute de intreaga lume, atat in varianta proaspata cat si adaugate in creme, dulceturi, prajituri si torturi. Daca nu ne putem bucura in fiecare anotimp de fructe de sezon, le alegem intotdeauna in varianta cea mai naturala, precum compoturi, dulceturi si gemuri pentru patiserii, de la Duro. Oricand iti doresti o camara plina pentru iarna sau cateva borcane de dulceturi autentice poti gasi produsele Duro in marile lanturi de magazine, la distribuitorii agreati din fiecare judet sau la majoritatea utilizatorilor industriali.

Stiai ce beneficii uimitoare au gemul si dulceata? Vitaminele din fructe si legume ne ofera beneficii asupra sanatatii. Fructele au efecte anti-inflamatorii, sunt foarte eficiente pentru raceli, ofera vitalitate, te ajuta sa scapi de kilogramele in plus, stabilizeaza activitatea vaselor de sange, au actiune diuretica si laxative. Gemurile de la Duro preparate doar din fructe proaspete, culese de pe plaiurile locale sunt o sursa extraordinara de nutrienti si nu trebuie sa lipseasca din meniul saptamanal al fiecaruia dintre noi.

Beneficiaza si tu de proprietatile gemurilor de la Duro! Intra pe site si vezi ce bunatati ti-am pregatit. Gemul de caise, capsuni, gutui, piersici si multe alte bunatati precum marmelada si fillingurile termostabile le puteti gasi in toate marile supermarketuri.