fbpx

Dulceata aromata si parfumata

Daca nu ai mai mancat de mult o dulceata aromata si parfumata care sa iti aduca aminte de copilarie, iti recomandam gemurile pentru patiserie de la Duro, naturale, de cea mai buna calitate si super gustoase. Materia prima pentru dulceata de la Duro se culege si de alege atent, de pe plaiurile mioritice si astfel incurajam producatorii locali si facem doar lucruri de calitate. Gemurile pentru patiserie de la Duro sunt un dulce minunat pentru orice varsta.

Retetele noastre de gemurile pentru patiserii, de la Duro sunt atent elaborate prin continutul mare de fruct, gustul dulce al copilariei si cu structura sa unica. Si pasta tartinabila, Gemmy Fruct este realizata din piure de mere si imbogatita cu o aroma unica de caise, capsuni, cirese si multe altele, care imprima produsului o nota aparte, devenind alegerea dumneavoastra ideala pentru consumul ca atare, pentru umpluturi in patiserie si cofetarie (clatite, cornuri, fursecuri, etc) sau alte sectoare in domeniul alimentar.

Cele mai bune si gustoase gemuri de pe piata, foarte apreciate atat de utilizatorii industriali, cat si de restul consumatorilor sunt cele de la Duro. Te invitam si pe tine sa le incerci!