Povestea de dragoste a inceput pe internet

Povestea de dragoste care a inceput pe internet, este recunoscuta si usor de inteles pentru multi. Acum sunt recunoscatoare pentru faptul ca am decis odata sa ma inregistrez pe un site cu anunturi matrimoniale cu femei singure. Nu mi-am intalnit jumatatea imediat. A trebuit sa trec prin greutatile intalnirilor cu personaje destul de ciudate si atunci cand situatia a inceput sa para fara speranta, totul s-a schimbat in bine. M-am mutat la Bucuresti in noiembrie. Am venit aici doar pentru o perioada, pe perioada verii, insa am ramas, iar ultima luna de toamna mi s-a parut deosebit de groaznica. Ocupata toata ziua la locul de munca, ajungeam tarziu acasa in intunericul umed si de fiecare data mi se parea ca nu mergeam pe strada, ci in interiorul unei cutii sculptata in mod misterios. In ciuda faptului ca viata din jurul meu era agitata, mi-a lipsit comunicarea cu o persoana apropiata: prietenii mei au ramas in fostul oras, ultimul iubit a ramas acolo si a ramas in trecut.

M-am inregistrat pe site-ul de dating

Astfel, am decis sa incerc sa ma inregistrez pe un site cu anunturi matrimoniale cu femei singure. Ideea parea amuzanta si fara caracter obligatoriu. Nu ma asteptam ca site-ul sa fie atat de avansat. Venind de la serviciu, am deschis mai intai calculatorul, si, am descoperit mesaje de la noii solicitanti. Marturisesc ca alegerea a fost destul de grea. A fost suficient sa ma intalnesc separat cu patru dintre pretendenti,  intr-o cafenea diferita de fiecare data.  Domnii erau complet diferiti si doar un fel de instinct m-a facut sa le sterg contul. Am decis sa citesc si scrisorile necitite ramase. Au fost multe, insa una era mai importanta. Ceva complet neasteptat, care m-a cucerit si m-a facut sa dansez tango si sa zbor pe un cal inaripat. Inainte de intalnire, am vorbit de mai multe ori la telefon, mi-a spus ca scrie o carte despre viitor si mi-a povestit despre ea multa vreme.

Am decis sa ma intalnesc cu el

Intr-un final am hotarat sa ma intalnesc cu el. El, la randul sau, a promis ca ma va vizita acasa. Am iesit in curte si dupa un timp, un om foarte subtire, cu ochelari, s-a apropiat de poarta mea. Ochii ii straluceau in mod misterios. “Iti amintesti, ti-am spus ca scriu o carte despre viitor? ”  a spus el zambind. Am crezut ca poate o sa vorbeasca foarte poetic la intalnirea noastra. Din fericire s-a dovedit ca este un realist care stie ce vrea, lasand pentru continutul romanului sau, care va schimba lumea, toata poezia.

Ne-am intalnit si in zilele care au urmat, ne-am descoperit unul pe celalalt, iar acum am hotarat sa ne unim destinele si sa scriem romanul impreuna, despre cum s-a schimbat lumea noastra. Sunt complet fericita si ma bucur ca am intrat pe site-ul cu anunturi matrimoniale cu femei singure. Ma bucur ca nu am decis sa sterg contul de pe site-ul de dating dupa cele patru esecuri, ci am continuat sa citesc si restul de mesaje. Sunt fericita, ma simt implinita si cel mai important, nu ma mai simt singura, pentru ca de fapt l-am gasit pe El.