fbpx

Doteaza sera sau solarul cu produse de calitate de la Nu Oricum

dotari sere nu oricum

Cultivarea pamantului este in aparenta o activitate simpla ori chiar banala. Insa ce nu ne dam seama este ca sistemele de care ne folosim in aceasta misiune au si ele nevoie de un upgrade. Iar pentru tot ce tine de dotarea unui solar sau a unei sere avem si magazine de specialitate ce ne pot furniza produsele si solutiile de care avem nevoie. Nu Oricum este o recomandare.

Aici veti gasi echipamente si seminte de calitate, ce va asigura ca productia va fi una neintarziata. Semintele de la Nuoricum.ro sunt soiuri de calitate si cu putere de germinare. Adica veti avea garantia ca plantele vor rodi. Cat despre echipamente, acestea sunt importate de la producatori de renume. Aici veti gasi spre exemplu plasa, folii de acoperire, folii cu diversi aditivi, precum si sistem de irigatie prin picurare. Acesta este menit sa reduca din consumul de apa, din risipa pe care o facem daca vom iriga clasic, insa fara sa compromitem calitatea irigarii.

Nu Oricum, la un click distanta

Acest  magazin online cu produse fitosanitare vine cu oferte constante. Iar toate acestea sunt la un click distanta. Veti descoperi online o cale mai facila de a cumpara tot ce aveti nevoie pentru sera sau solar. Fie ca va preocupa o cultura tarzie sau doar o alternativa la produsele pe care le folositi deja, Nu Oricum va este de ajutor.

Ingrijiti solul si il intretineti cum se cuvine. Altfel nu aveti cum sa obtineti culturi profitabile. Asta inseamna si sa tratati, dar mai intai sa preveniti bolile specifice de sezon si specifice unei culturi. Nu Oricum pune la dispozitie ingrasamant si fertilizant, substrat de turba pentru flori si pesticide. Produsele fitosanitare pot face diferenta intre o cultura pierduta si una din care mai puteti scoate cat de cat investitia. Acestea vin la pachet cu toate instructiunile de care aveti nevoie pentru a le folosi in siguranta si in cantitati optime, fara sa fie devina toxice pentru plante.

Ofertele curente de preturi le gasiti online, in cadrul paginii oficiale.

Contact:

0787 603 417

[email protected]