Dorina Florea modereaza un nou eveniment Woman2Woman ro

Frumoasa jurnalista TV, Dorina Florea, modereaza in data de 17 decembrie 2014 al VI-lea eveniment Woman2Woman.ro. Cu ocazia desfasurarii celei de a doua editii a conferinei “Mama si copilul” o vom avea din nou alaturi pe Dorina, jurnalista cu o experienta de aproape 10 ani in televiziune, pe care o putem admira la TVR1, acolo unde prezinta Telejurnalul impreuna Mircea Radu.

Dorina nu a stat prea mult pe ganduri si a acceptat rapid si cu mare drag propunerea noastra de a prezenta si a modera conferinta “Femei de cariera”, primul eveniment marca Woman2Woman.ro, marturisind ca ii place ideea.

Jurnalista a acceptat provocarea de a prezenta si de a modera evenimentele Woman2Woman.ro inca de la prima editie, desfasurata in noiembrie 2013. Pe parcursul celor sase editii, frumoasa jurnalista a dovedit de fiecare data profesionalism, eleganta, putere de adaptare si spontaneitate, fiind, de asemenea, foarte indragita de public.

Pe Dorina Florea o poti intalni din nou, la conferinta “Mama si copilul”, din 17 decembrie 2014. Detalii despre program, desfasurare si locatie gasiti aici: woman2woman.ro/conferinta-mama-si-copilul-editia-doua-17-decembrie-2014/

Sponsori principali: Farmaciile Belladonna si Sian Books – parte a grupului editorial All
Partener: Cartoon Network
Sponsori secundari: Aqua Carpatica, Active Family Center, Arthur Murray, DP Collection, Himalaya Herbals, Eau Thermale Jonzac din partea Belladonna, La Redoute, Mama Boutique, Natessance bebe din partea Belladonna, Spring Events.

Pateneri media: Bebelu.ro, Clubulbebelusilor.ro, Casamea.ro, Lumealuijunior.ro, LivePR, Mobikid, Mujer, PR2Advertising.ro, Ring, Romanialibera.ro

Inscrie-te gratuit la conferinte@woman2woman.ro. Detalii despre inscriere gasesti aici.