Dorian Yates Nutrition – in Romania

Suplimentele Dorian Yates – create chiar de Mr. Olympia in 2018

Dorian Yates Nutrition vine cu o gamă nouă de suplimente nutritive de calitate superioară, ShadowLine, concepute chiar de renumitul Dorian Yates. Toate suplimentele nutritive conțin formule și ingrediente cheie pentru atingerea obiectivelor sportive într-un timp cât mai scurt. Formulele si dozajele din această gamă nu le veți mai găsi la nici o altă firmă de suplimente nutritive, pur și simplu sunt cele mai puternice suplimente nutritive de pe piață!

ShadoWhey este pudra proteica de baza a brandului Dorian Yates. Este un izolat concentrat, ce vine cu un procent de 77% protein si 5,4 grame BCAA cu concentratie 2:1:1. Cu o cupa de doar 30 grame si 1,4 grame de zahar, ShadowWhey se poate considera o protein lean.

Insa, mai este o varinata, varianta ShadoWhey Isolate. Shadowhey Isolate este o proteină pură din zer, obținută prin tehnologia cross-flow filter. Deși termenul “microfiltrat” este un termen generic pentru câteva moduri similare de prelucrare a zerului, metoda de prelucrare Shadowhey Isolate utilizează tehnici de microfiltrare la temperatură joasă, care permit:

– producerea unor conținuturi foarte mari de proteine (87%);

– reținerea unor subfracții importante;

– conținuturi extrem de reduse de grăsimi și lactoză;

– zero proteine nedenaturate;

– păstrarea enzimelor digestive;

– o asimilare mult mai rapidă și completă a proteinelor.

 

Formula si calitatea izolatului rivalizeaza in mod direct multi-premiatul Dymatize ISO100. El ajungand cu oferta Protein Outlet sub pretul de achizitie al acestuia.

 

Atat ShadoWhey cat si ShadoWhey Isolate vin in doua marimi: de 2kg si de 900 gr. Ambele beneficiind de o reducere de pana al 12% si livrare din stoc, in 24 ore.