Domenii de utilizare a imprimantelor flatbed UV Spotline

25 iunie 2013

De mare ajutor sunt si dimensiunile de imprimare a acestor printere flatbed UV, care ajung pana la 2.05m x 3.20m pentru materiale rigide si latime pana la 2,5m pentru materiale la rola. Pe langa acestea, un atu important il reprezinta viteza mare de lucru si rezolutia fotografica, certificand astfel faptul ca avem de a face cu imprimante flatbed UV profesionale. Gama de imprimante Spotline a fost dezvoltata pornind de la studiul amanuntit al nevoilor pietelor la care se adreseaza.
Domeniile de utilizare a imprimantelor flatbed UV Spotline sunt foarte vaste. Printre aceste domenii enumeram: signalistica si advertising, industria de pielarie, industria de ambalaje, ateliere de personalizare placi ceramice, geamuri si radiatoare, industria de prelucrare a mobilei si usilor, ateliere personalizari textile si tapet, decoratiuni interioare si tablouri, etc. Cu un numar mare de modele, gama Spotline acopera cu brio aceste segmente de piata, astfel ca, prin simpla achizitie a unui astfel de printer, va puteti asigura constant un numar mare de lucrari, marind considerabil cifra de afaceri.

Printre industriile in care aceste printere isi gasesc utilitatea se afla:
- Partea de signalistica si advertising este cea mai dinamica piata din cele enumerate mai sus, in aceasta zona gasindu-se cele mai multe oportunitati. De la semne de pe panouri de indrumare, la reclame stradale imprimante pe diverse materiale, printerul flatbed UV Spotline va ajuta sa va faceti treaba.
- Industria de pielarie este de asemenea un domeniu important. Aceasta cuprinde productia de incaltamine, productia de genti si haine de piele si productia de accesorii din piele.
- Industria de ambalaje, atat cea de masa, cat si atelierele mai mici de personalizare au nevoie de un astfel de printer. Pe langa personalizarea ambalajelor de carton, cu ajutorul imprimantei flatbed UV Spotline se mai pot personaliza sticle, borcane si etichete pentru acestea.
- Industria de personalizare a placilor ceramice, a geamurilor si a caloriferelor de tabla sau aluminiu cu ajutorul printerelor flabed UV este relativ noua la noi in tara si mai putin exploatata, lasand loc pentru crearea de astfel de ateliere.
- Industria de mobila si usi, care pot fi personalizate cu ajutorul acestor printere, este de asemenea o ramura putin exploatata, astfel ca cei care mizeaza pe aceasta, au succesul garantat.
- Atelierele de personalizari textile si tapet care doresc sa tina costurile sub control si sa obtina o calitate superioara a imprimarii, folosesc aceste imprimante flatbed UV Spotline, in combinatia cu alb (optional) pentru rezultate de exceptie.
- Partea de decoratiuni interioare si tablouri, este de asemnea o industrie dinamica si o afacere profitabila. Fie ca se face productie de serie sau numai unicat, aceste produse sunt foarte cautate.
Industriile prezentate mai sus sunt numai o parte mica din domeniile de utilizare a imprimantelor flatbed UV Spotline, limita utilizarii acestora, fiind doar imaginatia dvs. Atfel de imprimante profesionale cu costuri mici de exploatare, viteza buna de lucru si calitate fotografica, nu trebuie sa lipseasca din nicio afacere din aceste domenii si nu numai.

Imprimantele flatbed UV Spotline sunt disponibile in Romania prin Z Spot Media, firma specializata in furnizarea de solutii profesionale complete de format mare: printere ecosolvent, printere indoor pentru piata grafica si tehnica, scannere, copiatoare si echipamente de finisare A1, A0, B0, digitizare carte veche, echipamente 3D, dar si o gama larga de echipamente pentru productie publicitara . Firma este distribuitor autorizat al Spotline in Romania, asigurand distributie nationala si service. Printre marcile distribuite de firma se mai numara Canon, HP, Epson (printare scanare A1, A0, B0), i2s, Konika Minolta, Atiz (scanere digitizare carte), Rigoli (pliere finisare planse A0), Steinbichler (3D), Scan2CAD (vectorizare), Csoft, etc.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram