Doamne gaseşte un sprijin pentru copilul meu când eu nu voi mai fi

11 februarie 2013

În Timişoara, Fundaţia „Pentru Voi” este singura care se îngrijeşte de soarta acestor persoane, având în prezent 195 de beneficiari, iar campania din acest an îşi propune strângerea de fonduri pentru a le oferi celor care nu mai au pe nimeni serviciile specializate de care au nevoie: o locuinţă protejată (un loc pe care să îl numească „acasă”), un centru de zi, servicii la domiciliu.

Direcţionaţi 2% Fundaţiei „Pentru Voi” şi ajutaţi-ne să alungăm disperarea din glasul acestor părinţi! Pe website-ul nostru www.pentruvoi.ro aflaţi ce declaraţie ar trebui să completaţi şi ce anume trebuie completat în ea.

Această acţiune nu reprezintă o donaţie, ci redirecţionarea a 2% din impozitul pe venitul din 2012, (pe care l-aţi plătit oricum statului) către o asociaţie/ fundaţie.

Dacă aveţi venituri doar din salariu completaţi declaraţia 230.
Dacă aveţi domiciliul stabil în Timişoara şi nu aveţi timp să depuneţi declaraţia la Finanţe, ne puteţi împuternici pe noi să o depunem pentru dumneavoastră.
1. Completaţi declaraţia 230 secţiunea I Date despre organizaţie şi secţiunea IV Date de identificare a împuternicitului. Nu semnaţi declaraţia.
2. Completaţi împuternicirea ataşată şi semnaţi-o.
3. Contactaţi-ne să venim după formulare
Dacă depuneţi personal declaraţia 230 sau nu aveţi domiciliul stabil în Timişoara:
1. Completaţi declaraţia precompletată cu datele Fundaţiei „Pentru Voi”, doar secţiunea I Date despre organizaţie
2. Semnaţi formularul înainte să îl trimiteţi, în caseta semnătura contribuabilului.
3. Depuneţi-o personal sau trimiteţi-o prin scrisoare recomandată la Direcţia Finanţelor Publice în oraşul în care aveţi domiciliul stabil

Dacă aveţi venituri şi din alte surse decât salarii (închirieri spaţii, terenuri), completaţi declaraţia 200 şi depuneţi-o personal sau prin scrisoare recomandată la Direcţia Finanţelor Publice în oraşul în care aveţi domiciliul stabil.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram