fbpx

Distractia bantuie Sun Plaza de Halloween

Sesiuni de make-up tematic si face painting, ateliere pentru copii, ateliere de chiromantie si tarot, dansuri de Halloween – toate ii asteapta pe cei mari si pe cei mici pe 31 octombrie 2014, incepand cu ora 17:00, in zona restaurantelor. Participarea la oricare dintre activitatile tematice este gratuita. In plus, timp de o saptamana vizitatorii se vor bucura de cel mai spectaculos decor de Halloween ce include, spre deliciul tuturor, o biserica bantuita, cu vrajitoare, fantome si pietre de mormant.
Cum sarbatoarea de Halloween este una dintre cele mai indragite de copii, ei vor fi primii care se vor bucura de distractia pregatita de Sun Plaza. Pe parcursul serii vor avea loc sesiuni de face painting tematic, unde copiii se vor transforma in adevarate personaje de groaza, menite sa starneasca spaima si amuzamentul parintilor. De asemenea, copiii vor putea invata dansuri specifice sarbatorii de Halloween din diferite tari, sub indrumarea profesoarei de dans costumata, pe rand, in fantoma, schelet si vrajitoare. Halloween-ul nu poate sa treaca fara faimoasa activitate de “Trick or Treat” unde copiii vor primi dulciuri si se vor juca impreuna cu Vrajitoarea si Dracula. Pentru cei creativi si indemanatici sunt pregatite ateliere de creatie, in care participantii vor realiza cele mai simpatice decoratii de Halloween.
Mai mult, parintii sunt invitati sa participe la concursul desfasurat pe pagina de Facebook Sun Plaza unde pot castiga, prin tragere la sorti, un voucher de 400 de lei de la Noriel. Tot ce trebuie sa faca este sa posteze, pana pe 2 noiembrie 2014, o imagine cu prichindelul lor la una dintre activitatile pregatite in seara de Halloween.
Nici cei mari nu vor fi ocoliti de distractie, avand la dispozitie sesiuni de make-up tematic si ateliere de chiromantie si tarot. Vizitatorii pot beneficia gratuit de un machiaj profesionist realizat de make-up artist Luiza Burhai, care le va intregi cu siguranta tinuta pentru o noapte de petrecere. Cei interesati sa afle ce le rezerva viitorul vor gasi, tot in zona restaurantelor, specialisti in arta cititului in palma si in cartile de tarot.
Sun Plaza este cu siguranta destinatia de senzatie pentru acest Halloween!