fbpx

Distincţii onorifice de Zilele Institutului Clinic Fundeni 2013

Unul dintre momentele speciale ale Zilelor Institutului Clinic Fundeni 2013 a fost recunoaşterea unor parteneriate de succes şi a personalului unităţii cu rezultate remarcabile, fiind acordate distincţii onorifice în cadrul deschiderii oficiale a evenimentului.
Având în vedere că Institutul Clinic Fundeni înglobează cele mai importante centre unde sunt efectuate transplanturi, parteneriatul cu asociaţiile de pacienţi din acest domeniu este extrem de important, astfel a fost decernată o distincţie Asociaţiei Transplantaţilor din România, reprezentată prin Gheorghe Tache, preşedintele asociaţiei. De asemenea, Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor, prin preşedinte Vasile Barbu, a fost recunoscută pentru efortul depus în sprijinul pacienţilor, pe când Societatea Română de Hematologie, reprezentată prin secretar dr. Radu Niculescu, a primit un trofeu pentru prezenţa activă în cadrul Institutului Clinic Fundeni.
O distincţie specială a mers către prof.dr. Dan Nicolae Coliţă, preşedintele de onoare al Societăţii Române de Hematologie, pentru toată activitatea depusă la Institutul Clinic Fundeni de-a lungul timpului. De asemenea, Timariu Teodor, şef departamentului administrativ al unităţii, a primit un trofeu de mulţumire.
“În numele Institutului Clinic Fundeni, mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi şi au contribuit la menţinerea institutului în elita medicală românească şi oferirea de servicii medicale cât mai bune pacienţilor care ajung aici. Sper ca şi pe viitor să dezvoltăm parteneriate eficiente şi să ne bazăm pe oameni deosebiţi. Încă o dată, Institutului Clinic Fundeni vă mulţumeşte tuturor!”, a declarat dr. Carmen Orban, managerul I.C. Fundeni.
Pentru susţinerea proiectelor desfăşurate la Institutul Clinic Fundeni şi pentru tot ajutorul acordat, o distincţie onorifică a fost oferită Ministerului Sănătăţii, reprezentat prin ministrul Eugen Nicolăescu, prezent în cadrul evenimentului. Având în vedere că mişcarea pentru sănătate este unul dintre mesajele Institutului Clinic Fundeni, Ministerul Tineretului şi Sportului, prin ministrul dr. Nicolae Bănicioiu, a primit un trofeu pentru promovarea activităţii fizice drept parte a unui stil de viaţă sănătos.
Parteneriatul dintre Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti şi Institutului Clinic Fundeni a fost recompensat cu o distincţie onorifică, instituţia fiind reprezentată la manifestare prin prof.dr. Gheorghe Iana, preşedintele CASMB.
Academia de Ştiinţe Medicale, reprezentată prin preşedinte prof.dr. Irinel Popescu, a primit un trofeu onorific pentru promovarea cercetării ştiinţifice.
De asemenea, pentru susţinerea activităţii didactice şi pregătirea profesională a medicilor, a fost acordată un trofeu Universităţii de Medicină şi Farmacie Carol Davila, rector acad. Ioanel Sinescu.
Distincţiile onorifice au fost decernate cu ocazia Zilelor Institutului Clinic Fundeni 2013.