Dispozitive esentiale pentru corectarea si imbunatatirea mobilitatii corporale

25 iulie 2023
Autor:
Touch Media

Ortezele medicale sunt dispozitive speciale folosite in domeniul sanatatii pentru a preveni, sustine, corecta, alinia sau imbunatati modificarile accidentale ale unei zone a corpului si pentru a imbunatati functia de mobilitate a anumitor parti ale corpului. Aceste dispozitive reprezinta o componenta importanta a asistentei medicale si sunt utilizate intr-o varietate de conditii si afectiuni medicale. Cele mai bune orteze medicale, raport calitate-pret le gasiti pe site-ul Tehnico Medical.

Există o gamă larga de orteze medicale disponibile, fiecare dintre ele fiind proiectata pentru a aborda o nevoie specifica. Unele dintre cele mai comune tipuri de orteze includ:

  1. Orteze pentru membrele inferioare: Acestea sunt utilizate pentru a sustine, corecta sau imbunatati mobilitatea picioarelor si a articulatiilor asociate, cum ar fi genunchii, gleznele si soldurile. Ele pot fi utilizate pentru a trata afectiuni precum artrita, paralizia cerebrala, piciorul plat sau alte probleme de aliniere.
  2. Orteze pentru coloana vertebrala: Acestea sunt concepute pentru a corecta sau a sustine coloana vertebrala in cazul afectiunilor precum scolioza, cifoza sau lordoza. Ele ajuta la mentinerea unei posturi corecte si pot reduce durerea si disconfortul asociate cu aceste afectiuni.
  3. Orteze pentru maini si incheieturi: Acestea sunt utilizate pentru a corecta deformarile sau a sustine incheieturile mainilor si degetelor. Ele pot fi folosite in tratamentul afectiunilor cum ar fi artrita, tendinita sau sindromul de tunel carpian, pentru a oferi stabilitate si confort pacientului.
  4. Orteze pentru membrele superioare: Acestea sunt folosite pentru a sustine si a imbunatati mobilitatea bratelor si a incheieturilor asociate. Ele pot fi utilizate in cazul afectiunilor precum paralizia brahiala, leziuni ale nervilor sau in urma unui accident pentru a ajuta la recuperarea si la metinerea functiei normale a membrelor superioare.

Ortezele medicale reprezinta dispozitive esentiale in domeniul sanatatii, oferind suport, corectie si imbunatatirea mobilitatii intr-o varietate de afectiuni si conditii medicale. Aceste dispozitive ajuta pacientii sa-si imbunatateasca calitatea vietii si sa-si recastige functia normala a corpului. Este important ca utilizarea si ajustarea acestor orteze sa fie efectuate sub supravegherea unui profesionist medical pentru a asigura eficacitatea si siguranta maxima.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram