Dispenser de dezinfectare maini - Pressgel.ro

6 octombrie 2020
Autor:
flavius noja

Pentru a-ti proteja cat mai bine afacerea impotriva infectarii cu noul virus va recomandam gama noua de dispensere de dezifectare a mainilor de la Pressgel.ro

Pe scurt ... dezinfectanții reduc bacteriile pe o suprafață cu cel puțin 99,9%, dezinfectanții ucid o gamă mai largă de microorganisme (decât dezinfectanții), iar produsele de curățat elimină pur și simplu murdăria, solurile și impuritățile de pe suprafețe. Am înțeles?

Cele de mai sus sunt o explicație simplă. Cu toate acestea, mai este ceva ...

Certificare EPA

Dezinfectantele și dezinfectanții sunt reglementate de Agenția pentru Protecția Mediului (EPA) și, prin urmare, trebuie să fie certificate printr-un proces care le testează pentru a îndeplini anumite criterii predefinite. Prin lege, un produs chimic nu poate fi etichetat ca dezinfectant sau dezinfectant decât dacă și până când nu este certificat EPA. (O companie chimică precum Nyco ar putea înregistra o formulă ca ambele, permițând acelui produs să fie numit Dezinfectant-Igienizant.)

Specificitatea germenilor

Atât dezinfectantele, cât și dezinfectanții trebuie testați împotriva anumitor germeni. Etichetele chimice trebuie să enumere fiecare dintre acești germeni individual. Un dezinfectant ar putea ucide germenii X și Y, în timp ce un alt dezinfectant ar putea ucide germenii Y și Z. Este important să înțelegem că un singur dezinfectant sau dezinfectant nu va ucide toți microorganismele și să știți împotriva cărui germeni funcționează produsele dvs. Dezinfectantele sunt certificate numai pentru bacterii, în timp ce dezinfectanții pot fi de asemenea certificați pentru a ucide viruși, mucegai, mucegai și ciuperci.

Timp pentru a ucide

Timpul necesar pentru a ucide germenii este încă un factor important, atunci când se evaluează atât dezinfectanții, cât și dezinfectanții, iar acest lucru trebuie, de asemenea, să fie listat pe eticheta unui produs. Unele formule chimice distrug germenii respectivi în 5 minute, iar altele în doar un minut sau mai puțin. Aceasta se numește „timp de staționare” și ar trebui să fie luată în considerare la alegerea și utilizarea igienizantelor și dezinfectanților pentru diferite aplicații. De exemplu, Table Time 200 elimină 99,999% din bacterii * în 1 minut.

O notă despre dezinfectanți

Dezinfectantele sunt utilizate cel mai adesea în setările de servicii alimentare, dar nu întotdeauna. Dacă un produs este etichetat ca un produs de dezinfectare „în contact cu alimentele”, cum ar fi Table Time 200, acesta poate fi utilizat în siguranță pentru a curăța suprafețele care vor atinge ulterior alimentele. Produsele de dezinfectare în contact cu alimentele trebuie aplicate conform instrucțiunilor și lăsate să se usuce complet înainte ca alimentele să intre în contact cu ele.

Curățenii Îndepărtați murdăria

Produsele de curățat sunt simple și simple, în contrast cu produsele de dezinfectare și dezinfectanți! Ele reprezintă o categorie largă de produse care utilizează săpun sau detergenți pentru a îndepărta fizic murdăria și solul de pe suprafețe. Curățarea nu ucide germenii, ci pur și simplu îi îndepărtează. Există produse de curățare pentru fiecare suprafață sub soare, de la podele și covoare la bărci. EPA nu testează și nu reglementează eficiența produselor de curățat. Acestea fiind spuse, există cu siguranță diferite calități și puncte tari ale produselor de curățat, așa că cumpărătorul are grijă!

Rezumând…

Dezinfectantele ucid anumite bacterii într-o anumită perioadă de timp și sunt reglementate de EPA.
Dezinfectanții ucid anumite bacterii, viruși, mucegaiuri sau ciuperci într-o anumită perioadă de timp și sunt, de asemenea, reglementate de EPA.
Produsele de curățat îndepărtează murdăria. Asigurați-vă că utilizați tipul adecvat de produs de curățare pentru solul pe care trebuie să îl îndepărtați.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram