Directorul general Sano Vita speaker la conferinta organizata Woman2Woman ro

27 martie 2015
Autor:
Woman2Woman

Cornel Soare, directorul general Sano Vita si vegetarian convins, si-a traspus stilul de viata si in plan profesional. Directorul general Sano Vita a reusit sa cladeasca un business profitabil din simpla convingere pe care o are orice vegetarian care si-a asumat acest stil de viata. Iar, dupa mai mult ani in care si-a urmat principiile, alimentatia vegetariana l-a rasplatit atat pe plan personal, cat si pe plan profesional.

Despre Sano Vita

Sano Vita a fost infiintata ca o necesitate de a pune pe piata romaneasca produse vegetariene, pentru cei care aleg sa fie sanatosi.

In 1995 s-au concretizat idealurile prin fondarea societati comerciale Sano Vita. A fost printre primele firme importatoare de fulgi de cereale si a fost pioniera in revenirea pe piata a produselor din soia, dupa perioada comunista.

Astazi, produsele Sano Vita sunt prezente in majoritatea magazinelor alimentare din tara, de la hypermarketuri pana la magazine de tip Plafar. Firma are o retea proprie de distributie, cu puncte de lucru/depozite in diverse zone ale tarii (Oltenia, Dobrogea, Moldova, Maramures) si in capitala. Fie ca sunt pe rafturile unor magazine de cartier sau in raioanele hypermarketurilor, produsele SanoVita au toate aceleasi elemente grafice definitorii.

Participarea la conferintele Woman2Woman.ro este GRATUITA. Inscrie-te acum, locurile sunt limitate. Detalii despre inscriere gasesti pe Woman2Woman.ro.

Sponsori principali: Aqua Carpatica si Sian Books – parte a Grupului Editorial All.

Sponsori secundari: Active Family Center, Activia, ANA ARE, Clinica Eliade, daMes.ro, Divine, Kurtmann.ro, LaserMaxx, movial, Sano Vita.

Parteneri media principali: Romania Libera si The Money Channel

Parteneri media secundari: Acasa.ro, bebelu.ro, Business24, Business Woman, Comunicatedepresa.ro, Garbo, LivePR, Mujer, PR2Advertising.ro, Spring Events, Ziare.com

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram