Din 25 aprilie la Ploiesti se deschide al 20 lea centru Nomasvello

Nomasvello Ploiesti este deschis in sistem de franciza si a presupus o investitie initiala de 30 000 de euro. Nomasvello Ploiesti va pune la dispozitia clientilor aceleasi servicii de calitate ale retelei, personal specializat si tratamente de infrumusetare eficiente de la prima sedinta, ce au la baza tehnologia IPL (lumina intens pulsata) si ProSkin.

Anda Malanca, manager Nomasvello Ploiesti, ne spune ce a determinat-o sa investeasca in acest business: “Ne-am dorit sa avem afacerea noastra, iar pentru o femeie, nu exista domeniu mai potrivit si mai de dorit decat cel al frumusetii. Am fost mai multi ani clienta unuia dintre centrele Nomasvello din Bucuresti, m-am apropiat de personalul centrului si am simtit ca fac parte din echipa de acolo. Am vazut cum si cat de mult s-a dezvoltat centrul in acesti ani si nu mi s-a parut greu cand m-am intrebat daca as putea sa fac si eu asta.”

Franciza Nomasvello, condusa de Dana Vlascianu, exista pe piata din Romania din 2010, iar in cei 5 ani de activitate a avut o dezvoltare progresiva a numarului de centre active. Pentru 2015 sunt programate a se deschide cel putin 5 noi centre la nivel national.

Nomasvello este cea mai mare retea de centre de infrumusetare din lume, specializata in epilare definitiva si terapii faciale (riduri, linii de expresie, pete solare si de batranete, acnee) care utilizeaza lumina intens pulsata (IPL), cu peste 1 milion de clienti in retea.