DIGITALIZAREA – Trend sau tsunami in marketing si vanzari?

In Romania 41% dintre consumatori sunt deja consumatori digitali. Acesti consumatori se informeaza online, au acces la reviews, pot verifica din mai multe surse veridicitatea mesajelor de marketing, aleg cum doresc canalul de cumparare.

In acest context, 62% dintre consumatori se informeaza exclusiv online pentru a cauta produsul sau serviciul dorit, decizia de cumparare este 56-67% bazata pe sfaturile date de prieteni si cunostinte, iar numai 21% sunt influentati de loialitatea fata de brand.

Si cum digitalizarea devine din ce in ce mai prezenta in mediul de afaceri, nu doar transformarile in comportamentul consumatorilor, ci si adoptia noilor tehnologii, instrumente si aplicatii este puternic disruptiva, cu impact imediat in activitatea tuturor companiilor.

Iata de ce, Doingbusiness.ro organizeaza in data de 8 noiembrie 2016 conferinta DIGITALIZAREA – Trend sau tsunami in marketing si vanzari?, care isi propune sa provoace o dezbatere si sa aduca raspunsuri privind impactul procesului de digitalizare pentru doua dintre cele mai importante activitati ale companiilor, foarte strans legate intre ele – VANZARI si MARKETING. Mai multe detalii despre eveniment, puteti gasi aici.

‘Digitalizarea este efectul revolutiei internetului si a transformarilor tehnologice. Pentru fiecare industrie poate insemna ceva diferit, dar beneficiul este pentru intreg ecosistemul de business sau social. Conectivitatea a condus la cresterea exponentiala a volumului de date iar utilizarea relevanta a acestora pentru marketing si vanzari este cea mai mare provocare. Conversia marketing-ului digital in vanzari si cresterea veniturilor pentru companie este una din marile intrebari la care oamenii de marketing si vanzari din era digitala incearca sa raspunda’, sustine Diana Dumitrascu, Director Executiv, Kompass Romania si Doingbusiness.ro

Afla mai multe despre eveniment aici: DIGITALIZAREA – Trend sau tsunami in marketing si vanzari?