Diarex de la Himalaya iti poate salva vacanta

17 iulie 2014

Diarex de la Himalaya Herbal Healthcare combate eficient diareea acuta si cronica datorita formulei complexe si echilibrate de plante pe care o detine. Are efect antibacterian si astringent si este eficient impotriva agentilor infectiosi bacterieni, stopeaza pierderile de apa si regleaza peristaltismul, iar prin efectul antispastic calmeaza colicile abdominale. Reface mucoasa intestinala inflamata prin formarea unei pelicule protectoare si prin proprietatile antiinflamatoare si antioxidante.

Diarex nu trebuie sa lipseasca din trusa de vacanta
Din pacate doar spalatul pe maini nu te fereste 100% de neplacerile tulburarilor gastrointestinale. In timpul verii, acestea sunt mult mai frecvente, iar vacantele vin la pachet cu factori care favorizeaza aparitia acestor tulburari: conditii de igiena mai precare, prezenta enterobacteriilor incriminate in patogenia diareei estivale (Salmonella, Shigella, E.coli), alimente care se altereaza foarte usor, schimbarea mediului si a apei, etc. Intrucat aceste probleme sunt destul de des intalnite atat la copii, cat si la adulti, este indicat sa avem la indemana o solutie rapida, eficienta si sigura. Uneori, pierderile de apa si de electroliti sunt atat de intense incat, daca nu se intervine, se ajunge la deshidratare cu consecinte grave, mai ales la copii.

Un complex de plante cu efecte curative
Antidiareic natural, produsul contine Aegle marmelos - "Arbore sacru” cu rol antispastic, care favorizeaza vindecarea mucoasei digestive prin efectul demulcent si antiinflamator. Holarrhena antidysenterica din compozitie are rol astringent si antibacterian. Cyperus rotundus are efect antiinflamator si antioxidant si protejeaza mucoasa gastrointestinala de actiunea nociva a radicalilor liberi. Prin restabilirea sistemului de aparare antioxidant la nivel gastrointestinal se rupe cercul vicios malabsorbtie-diaree-maldigestie. Tinospora cordifolia contine substante amare si are efect antispastic si antiinflamator.

Dozele variaza de la 1/2 - 1 tableta de 2 ori/zi la copii incepand cu varsta de 1 an, la 2 tablete de 2 ori /zi la adulti. Pentru o eficienta maxima, tratamentul cu Diarex se va efectua cat timp dureaza diareea, plus 2-3 zile dupa pentru a facilita refacerea mucoasei intestinale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram