Dezvoltatorul Premier Imobiliare ro scoate noi case la vanzare in Popesti Leordeni

13 mai 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Bucurestiul a devenit un oras mult prea aglomerat, in care traficul si poluarea sunt factori care provoaca stresul cetatenilor, de aceea multi opteaza pentru mutarea intr-una din zonele care au cunoscut de curand o dezvoltare propice si anume, Popesti-Leordeni.

In cautarea linistii, dar si a sigurantei si a aerului curat, bucurestenii au inceput sa migreze spre iesirea din oras, unde se pot bucura de aceste lucruri pe care le cauta in Capitala, dar nu le gasesc.

Cine este acest dezvoltator imobiliar care scoate la vanzare case noi in Popesti-Leordeni?

Premier imobiliare reprezinta dezvoltatorul imobiliar al zonei de Sud a Bucurestiului, fiind cea mai veche agentie care activeaza in acest domeniu. Avand o experienta de peste 20 de ani, a reusit sa puna bazele a sase sucursale, dintre care cinci au sedii in Sectorul 4 si in Popesti-Leordeni si una, in Sectorul 3.

De-a lungul timpului, acest dezvoltator imobiliar a reusit sa intocmeasca un portofoliu de unitati locative, care este foarte impresionant. In plus, casele si vilele pe care le detine Premier Imobiliare in portofoliu se afla la preturi foarte avantajoase.

De ce sa optati pentru casele noi din Popesti-Leordeni de la Premier Imobiliare?

Aceasta zona a cunoscut o dezvoltare rapida, de aceea a devenit, curand, preferata bucurestenilor care isi doresc sa opteze pentru casele si vilele noi din Popesti-Leordeni, in care isi pot construi un camin.

• Aceste case si vile sunt situate in zone exclusiviste, astfel ca veti beneficia de siguranta si de liniste, fara sa va fie teama ca vor avea acces straini.

• Aceste unitati locative sunt constructii solide si moderne, in cadrul carora dumnevoastra va puteti forma caminul la care visati de mult timp.

• Apeland la acest dezvoltator imobiliar, veti economisi mult timp, veti fi scutiti de cautari inutile, intrucat veti putea studia ofertele din portofoliul acestuia.

• In plus, pentru ca Premier Imobiliare pune mare pret pe clientii sai, au decis sa colaboreze cu o firma de brokeraj din Bucuresti, care sa ii ajute cu intregul proces care implica mersul la banca si pierderea inutila a timpului. Firma de brokeraj ofera asistenta gratuita pentru clientii acestui dezvoltator si ii ajuta sa intocmeasca dosarul necesar achizitionarii caselor sau a vilelor din Popesti-Leordeni, scutindu-i astfel de alte deplasari si de stres.

Agentia imobiliara Premier Imobiliare a devenit preferata celor care isi doresc sa se mute rapid intr-o zona sigura si linistita, cunoscand astfel un renume pe aceasta piata din Romania.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram