Dezvoltarea unui business in mediul online

25 iunie 2019
Autor:
PRO PEST SRL

Mediul online a cunoscut o dezvoltare foarte mare in ultimii 5 ani care se datoreaza in special populatiei tot mai deschisa catre internet. Cumparaturile online sunt cele care au adus cel mai mare aport la acesta dezvoltare, zonele rurale erau private de anumite produse si astfel online-ul a ajuns solutia pe care o asteptau tot mai multe persoane.

Dezvoltarea unei afaceri online

In momentul de fata exista foarte multi doritori care sa vor sa dezvolte un business online, insa nu toti sunt constienti de costurile pe care le presupune un astfel de pas. Investitiile traditionale care pana acum se duceau pe inchirieri de spatii comerciale si intretinere, trebuie sa se duca catre un website de calitate, cu un design atractic si cu functionalitati clare care sa ajute atat clientii, cat si administratorul.

Pentru crearea unui website, exista numeroase companii precum acesta firma de web design din Bucuresti – Digiteria, care pune la dispozitie 3 pachete pentru dezvoltarea unui website in functie de bugetul clientului. Foarte important la aceste pachete este faptul ca toate beneficiaza de un design adaptabil pentru dispozitivele mobile, cat si de o optimizare de baza pentru motoarele de cautare.

Cu cat magazinul online sau site-ul de prezentare are mai multe functionalitati, cu atat costul final va fi unul mai mare. In general, preturile pornesc de la 500 EURO pentru un website de prezentare cu aproximativ 10-15 pagini. Limita superioara de cost nu poate fi exemplificata pentru ca exista posibilitatea de dezvoltare a unor functionalitati total noi si personalizate.

Promovarea unui website

Marketingul online sau promovarea online a unui website nu trebuie pusa niciodata pe ultimul loc. Chiar daca ai un website perfect, fara vizitatorii pe care promovarea online ii atrage totul devine de prisos.

Asadar, exista numeroase metode si instrumente de promovare, printre care putem enumera campaniile pay-per-click realizate prin intermediul platformelor Google Ads, Facebook Ads sau Linkedin Ads, campaniile SEO sau campaniile de email marketing.

Acestea sunt cele mai utilizate tipuri de promovare online, pe care orice business din mediul online ar trebuii sa le utilizeze pentru atragerea clientilor pe website.

Discuta cu specialistii din domeniu

In cazul in care doresti sa iti dezvolti un business in mediul online sau ai deja o afacere online si doresti sa o duci la un alt nivel, este recomandat sa discuti cu o companie specializata inainte de a definitiva planul de afaceri. Specialistii din domeniu te pot ajuta cu informatii pretioase legate de aspecte la care nu te-ai gandit sau iti pot explica mult mai bine anumite aspecte cheie pe care le presupune o afacere online.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram