Devino profesionist cu diploma in IT cu ajutorul cursurilor de la FASTTRACKIT

19 martie 2019
Autor:
European Advertising Holding S.R.L

Nu orice detine o diploma de programator acreditata si se poate bucura de avantajele pe care aceasta le aduce. Domeniul IT reprezinta un interes pentru tot mai multe persoane, oferind numeroase posiblitati de job, alaturi de castiguri insemnate. Dorinta de a construi o cariera in aceasta directie este una normala, avand in vedere faptul ca este un sector ce se dezvolta de la o zi la alta.

Orice companie mare, care doreste sa mentina anumite standarde va avea in vedere angajarea unor programatori ce detin diploma acreditata. Nu este niciodata tarziu pentru a face o schimbare vizavi de viata profesionala. Din contra, atunci cand exista motivatia necesara si dorinta de a invata lucruri noi, specialistii in predarea de cursuri IT - Fasttrackit incurajeaza si sustin o astfel de decizie.

Constientizand avantajele pe care le ofera un job in acest sector, un numar in crestere a avea in vedere astfel de cursuri, organizate online. Nevoia de specializare exista, iar urmarea unei facultati in acest sens nu este pentru oricine o varianta. Costurile pe care le implica nu sunt intotdeauna accesibile, iar timpul ce trebuie investit in acest sens este insemnat. Lucrurile stau insa diferit in ceea ce priveste cursurile de programare online prin FastTrackIT. Rezultatele sunt aceleasi - dobandirea unei diplome acreditata de programator.

Avantajele unei diplome acreditate in programare

Iata cateva lamuriri din partea specialistilor cu privire la avantajele de care au parte cei ce obtin o diploma acreditata in programare. Dupa ce au fost completate cursurile specifice, respectiv dobandite competentele specifice domeniului privind formarea profesionala, se ofera certificatul de calitificare analist programator nivel III-IV. Acesta este liberat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si se accepta la nivel de Uniune Europeana, dar in Canada sau SUA. Acesta este de altfel un avantaj recunoscut cu ajutorul acestei diplome.

De asemenea, diploma creste sansele de a fi chemat pentru un interviu de angajare ca programator in cadrul unor firme si companii de renume. Unele organizeaza probe, insa pentru altele nu mai este necesara nici o certificare sau vreo dovada a cunostintelor si abilitatilor detinute.

Diploma obtinuta in urma cursurilor oferite de FastTrackIT.org este cea care face dovada calificarii in domeniul IT. Angajatii pe post beneficiaza de scutirea de impozit de 16% din salariu.

Cine poate participa la programul de acreditare?

Numai cei care indeplinesc anumite conditii pot sa participe la un astfel de program, respectiv pot beneficia de diploma acreditata si recunoscuta obtinuta ulterior finalizarii cursurilor. Pentru asta, conditia este de a pastra interesul fata de informatiile de acumulat mereu deschis. Dorinta si dedicarea sunt factori ce vor contribui vizavi de atingerea planului de a obtine o astfel de diploma. Va fi necesara si diploma de 12 clase, respectiv o adeverinta care sa ateste finalizarea acestora.

Ulterior inscrierii si parcurgerii cursurilor, vor urma 2 examene, pe care fiecare trebuie sa le sustina. Primul stabileste nivelul de cunostinte al cursantului, iar cel de al doilea constituie examenul final. Detalii mai multe cu privire la acestea insa, ori alte informatii ce tin de aceste cursuri sunt disponibile celor interesati pe site-ul fasttrackit.org.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram