Detii un tip de unitate turistica?

16 februarie 2023
Autor:
Touch Media

Administrarea acestui tip de afacere are nevoie de un software rezervari hotel inovator, care sa cuprinda toate operatiunile intr-un singur loc pentru ca totul sa fie simplu de gestionat si de utilizat de catre angajati. Intr-un hotel, cea mai mare problema este gestionarea rezervarilor si suprarezervarile, de aceea Solon H efectueaza automat verificari in fundal pentru a elimina erorile de operare si tine o evidenta a starii fiselor si a serviciilor pentru a avea intotdeauna la indemana informatiile importante. Solutia integrata pentru hotel si restaurant este  necesara gestiunii, contabilitatii, dar si altor functie importante din cadrul unui hotel.

Iti doresti un management de rezervari simplu de folosit si simplu de optimizat? Iti recomandam Solon H, o aplicatie software de gestionare hoteliera, inovatoare, construita cu cele mai noi tehnologii din domeniu, inzestrata cu o interfata care te va cuceri de la prima utilizare. Iti doresti un soft hotelier cu care sa castigi bani, timp si sa ai clienti fericiti? Solutia de Online booking este tot ce aveti nevoie, cu integrare in site sau pagina de Facebook, acest instrument va va permite sa eliminati timpul pierdut, de a telefona sau de a trimite email, asteptand un raspuns.

Ce se intampla in Solon H? Rezervarea turistului se va prelua automat in softul hotelier, iar daca turistul a achitat cu succes sejurul, vi se va posta automat si avansul in fisa de rezervare. Ulterior se va retransmite disponibilitatea catre site, recalculata, fara interventie umana. In felul acesta avem totul la indemana intr-o singura platforma, clientii vor resimti totul mai usor si mai facil, iar managerii vor vedea imbunatatiri in activitatea angajatilor, deoarece vor avea acces oricand la tot ce se intampla in hotel.

Colaborati cu agentii de turism? Super, avem o surpriza si pentru agentii: le putem oferi un cont prin care sa poata vizualiza in timp real disponibilitatea hotelului, fara a mai suna la receptie. De altfel, le puteti aplica si un discount la tarife.  Suna bine, nu?

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram