Detergenti universali si decapant

20 februarie 2020
Autor:
IzzyReduceri

Cautati detergent sau  decapant  pentru uz industrial? Firma care ofera cele mai avantajoase solutii este Arcalux. Un  decapant  de calitate sau un detergent universal bun reprezinta un avantaj in procesul de curatenie. Persoanele care detin afaceri mici si mijlocii au nevoie de produse de curatenie puternice si in cantitati mari. Produsele cele mai cautate pentru uz industrial sunt produsele care se dilueaza cu apa si pot fi folosite timp indelungat.

Detergentul universal este folosit pentru diverse suprafete: lemn, metal, plastic, marmura, etc. In cazul in care doriti detergent universal pentru a curata suprafetele de la sediul afacerii (magazinul sau show-room) trebuie sa tineti cont de ingredientele detergentului. La fel si in cazul in care doriti un decapant pentru a curata murdaria dupa o lucrare.

Detergenti universali si decapant – fisa tehnica

Chiar daca nu aveti cunostinte in chimie pentru a intelege compozitia chimica a acestor produse de curatat, trebuie sa fiti deschisi la informatie. Cititi descrierea, compozitia si precautiile specificate pe ambalaje. Nu cumparati niciodata produse pentru curatenie ieftine sau fara etichete pe ambalaj.

Toate produsele Arcalux au informatiile de folosire clar expuse pe recipiente. Site-ul firmei contine informatii suplimentare despre produsele de curatenie. Un decapant sau un detergent universal este util atunci cand intelegem cum se aplica.

Atunci cand folosim solutia de curatat pentru prima data, trebuie sa urmam pasii indicati astfel incat cantitatea de apa adaugata solutiei concentrate sa fie corespunzatoare. Prea multa apa sau prea putina apa poate strica rezultatul dorit de noi.

Alegand un decapant de buna calitate veti economisi timp, bani si veti asigura un rezultat pozitiv procesului de curatenie. Ingrijiti suprafetele alegand produse de curatenie de calitate superioara.

 Arcalux – descriere companie

Brand-ul Arcalux exista pe piata din Romania de mai bine de 10 ani. In tot acest timp, Arcalux a devenit cunoscut pentru produsele de calitate superioara oferite clientilor sai. Platforma Arcalux vinde produse de curatat pentru: corp, haine, vesela, masini, casa si gospodarie. Filozofia companiei este sa aduca consumatorului produse ecologice, dezinfectante, delicate cu pielea si totodată sa spele bine.

Nume companie:  S.C. ARCA MONDO CHIM S.R.L.

Adresa: Str. Ilioara, Nr. 15, Sector 3, Bucuresti

Email: [email protected]

Telefon: 0723666441

 

detergent

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram