fbpx

Destinatia ta este acum mai aproape decat iti imaginai vreodata

Global Auto Travel isi doreste sa intampine nevoile clientilor, de aceea ofera de fiecare data servicii actualizate si imbunatatite, in realizarea unei vacante de succes si unei calatorii reusite. Transferul Constanta aeroport Otopeni este realizat cu masini private sau cu transport in comun, cu microbuzul, la volanul carora se afla soferi experimentati, ce ofera maxim de siguranta si confort. Rezervarile se efectueaza cu o programare in prealabil pentru cursele speciale de la aeroportul Otopeni si retur.

Aveti nevoie de un transfer la aeroport?  Pentru a rezerva propriul dumneavoastra transfer la aeroport, va rugam sa tineti cont ca la momentul rezervarii trebuie sa aveti disponibile detaliile zborului:aeroport, data si ora sosirii, precum si numarul zborului. Serviciul nostru de transfer Constanta aeroport Otopeni va garanteaza confortul calatoriei, rapiditatea si siguranta acestuia.

Oferim promtitudine si o atentie deosebita fiecarui client in parte, deoarece ne dorim ca fiecare sa beneficieze de cele mai bune servicii de transport si de o experienta placuta si relaxanta.