fbpx

Despre sedintele de radiofrecventa

radiofrecventa

 

Un alt serviciu de pe piata care va va ajuta sa va mentineti in acelasi timp si sanatatea, dar si frumusetea corpului este radiofrecventa. Marele avantaj al sedintelor de radiofrecventa este ca nu au ca target un singur lucru, ci acestea au mai multe avantaje. Printre acestea se poate aminti faptul ca duce la intinerirea pielii, ajuta la indepartarea celulitei si a vergeturilor.

radiofrecventa

Astfel ca dupa mai multe sedinte veti observa o imbunatatire a ferminatii si elasticitatii cutanate. Efectele se vor mentine pentru o perioada lunga de timp.

 

Ce beneficii are radiofrecventa?

Dupa cum ati putut observa in randurile de mai sus, marele avantaj al sedintelor de radiofrecventa este faptul ca aduce nu doar un beneficiu asupra corpului, cat mai ales o intreaga lista. Astfel ca aceste sedinte sunt potrivite unui public foarte larg. Puteti incerca aceste sedinte, daca sunteti nerabdatori sa obtineti beneficii precum:

  • va poate ajuta sa reduceti grasimea corporala. Astfel ca daca aveti o dieta cat de cat pusa la punct, acest procedeu va poate ajuta si mai mult in reducerea tesutului adipos.
  • va poate ajuta sa cresteti fermitatea pielii.
  • prin urmare, pielea va va fi mult mai neteda in urma interventilor tip liposuctie.

 

Care este diferente dintre radiofrecventa si alte proceduri?

Spre deosebire de procedurile invazive, radiofrecventa are anumite diferente care o fac sa iasa in evidenta. Aceasta procedura va actiona asupra straturilor cutanate profunde, actionand in mod preponderent asupra nivelului superficial al pielii. De asemenea, puteti opta pentru radiofrecventa simpla sau pentru radiofrecventa tripolara.

In urma acestor sedinte va fi stimulata contractia tesuturilor profunde dermice si ajuta la realinierea tesuturilor moi si stimuleaza productia de colagen nou. Iar acest colagen nou ce este supus la aceste sesiuni va facilita remodelarea si crestera fermitatii respectivelor tesuturi. Nu in ultimul rand, se poate puncta faptul ca determina aparitia unui aspect intinerit, ce are o elasticitate crescuta, la nivelul zonelor care au fost supuse acestor sedinte de tratament. Bucurati-va si dumneavoastra de efectele acestui procedeu!

Deoarece Fysiogand pune un mare accent pe sanatate si frumusetea corporala, echipa are in cadrul serviciilor sale si sedinte de radio frecventa. Aceste sedinte de radio frecventa va sunt oferite la un pret foarte avantajos, care va va permite sa va programati la cat mai multe sedinte. In acest mod veti avea ocazia de a experimenta beneficiile aduse de acest serviciu cat mai rapid cu putinta. De exemplu, va puteti alege acest serviciu in zona faciala sau in zona corpului.

O sedinta corporala de 20 de minute, la Fysiogand va este pusa la dispozitie la pretul de 20 de lei! De asemenea, aveti ocazia de a experimenta si radiofrecventa tripolara.