Despre planurile lui Sergiu Diacomatu pentru Bucuresti

Sergiu Diacomatu este liderul PMP din sectorul 1 si responsabilul cu campania electorala pentru europarlamentare in regiunea de sud-est a Romaniei si candidat la alegerile europarlamentare din anul acesta.

Ce il caracterizeaza pe Sergiu Diacomatu?

Acesta sustine ca nu se lasa condus de cuvinte, ci de ratiune. Acesta sustine ca darzenia si ambitia sunt cuvintele care il caracterizeaza. Sergiu Diacomatu si-a dorit sa readuca judetul Braila inapoi oamenilor
si sa schimbe perceptia tuturor despre judetul Braila.

Sergiu Diacomatu este ambitios pentru ca si-a dorit sa redea Braila brailenilor si sa le redea demnitatea, onoarea si gloria de alta data. Asta isi doreste si acum Sergiu Diacomatu pentru Bucuresti, isi doreste ca Bucurestiul sa fie din nou capitala de alta data.

Diacomatu nu are dosare penale, nu are datorii, nu are rude prin niciun partid politic si isi doreste o confruntare cu liderii PSD.
Sergiu Diacomatu este un om ca oricare dintre noi, el fiind fan al mersului pe bicicleta si al pescuitului.

Ce mesaj are Sergiu Diacomatu pentru bucuresteni?

Bucurestenii trebuie sa vina la vot, trebuie sa sustina alaturi de Sergiu Diacomatu schimbarea Bucurestiului in bine. Dupa parerea lui Sergiu Diacomatu este vital ca oamenii sa iasa la vot, pentru ca votul lor conteaza foarte mult.
Sergiu Diacomatu spera ca bucurestenii sunt constienti de importanta votului si constienti ca in Bucuresti este nevoie de o schimbare.

Sergiu Diacomatu este unul dintre cei mai capabili candidati de anul acesta pentru alegerile europarlamentare. Schimba si tu Bucurestiul in bine cu Sergiu Diacomatu si Partidul Miscarea Populara, la alegerile de pe 25 mai.