Despre gama de produse Blum

balamale blum antaro

Atunci cand alegem un mobilier avem tendinta sa dam importanta maxima fetelor de usi si manerelor mobile fara a ne gandii macar un pic la importanta componentelor de feronerie din aceasta.

Feroneria pentru mobilierul din casa este o componenta importanta sau, mai bine zis, cea mai importanta daca dorim ca mobilierul sa reziste pe termen lung. Aceasta sustine miscarea si da confortul utilizarii facile a mobilierului.

Calitatea feroneriei din piata este diversa. Este important sa alegem mobilier care incorporeaza feronerie testata in fabrica si garantata de producatorul de feronerie.

Cel mai mare producator de feronerie pentru usi si sertare de mobilier din Europa este firma austriaca Blum.

Modelul Antaro de la Blum oferă o selecție extrem de versatilă de accesorii de mobila mai ales cand vine vorba de sertarele noastre din bucatarie care sunt inchise si deschise foarte des.

Cu un sistem de deschidere foarte usor si lin care pot sa includa si accesoriile de inchidere de tip Blumotion si Servo-drive pentru sertare, gama Tandembox Antaro are ceva special pentru fiecare bucatarie.

Gama de accesorii Blum Antaro – este o solutie practica si clasica pentru sertarele de bucatarie. Aceste piese de mobilier au design unic, simplu care va crea un aer de confort de fiecare data cand folosesti mobilierul din bucatarie. Se muleaza bine pe orice tip de bucatarie, de la cea moderna la cea clasica. Poate include si sistemul de deschidere electrica Servo-Drive, iar sinele pot sa sustina greutati de la 30 la 65 kg. 

Organizarea sertarelor Tandembox Antaro poate fi facuta in functie de nevoi cu componentele modulare puse la dispozitie de Blum.

(P) Pentru un plus de eleganta si confort in casa, recomandam gama de manere de mobila de calitate in diverse forme.

Descoperiti si produsul Blum Servo-Drive care este un sistem electric de deschidere care poate sa faca surprinzator de usor modul in care sertarele dumneavoastra se deschid si inchid. Folosind acest sistem electric de la Blum, puteti sa utilizati mai bine gama de sertare din bucatarie. Acest sistem este usor de montat si este valabil in varianta pre-asamblata.

Protege Parol este distribuitor autorizat de produse Blum in zona de vest din Romania si va pune la dispozitie o gama variata de produse originale la cel mai bun prêt.

Descoperiti gama de balamale de mobila Blum si bucurati-va de confort in casa dumneavoastra.