Despre cizmele ugg originale

9 octombrie 2013
Autor:
dowmedia08

De cand a inceput mania Ugg-urilor era normal sa apara si fake-urile ca ciupercile dupa ploaie. Si tare multe au fost ciupercile si firmele care s-au apucat sa livreze pe banda “Ugg-uri originale”. Unele la preturi mai mari, altele la preturi mai mici

Acum toate magazinele si shop-urile online vand Ugg-uri… si culmea, toate sunt originale! Afla astazi cum poti recunoaste o pereche de cizme Ugg originale!

Daca la alte brand-uri fake-urile se recunoasc mai usor (cateodata… pentru ca pana si Roberto Cavalli a fost pus in fata a doua perechi de pantofi aproape identice si nu a stiut saracutul sa spuna care este creat de el si care nu), la incaltamintea Ugg treaba e putin mai groasa. Asa ca m-am gandit astazi sa-ti ofer un mic ghid despre cum poti sa recunosti o pereche de Ugg-uri autentice.
O pereche de cizme Ugg Australia Classic originale au langa emblema de pe spate, langa literele U G G si simbolul unei marci inregistrate – ®. Pasul acesta nu este unul care iti asigura o pereche de cizme originale pentru ca am vazut fake-uri ce contin acest simbol. Dar sa mergem mai departe!
Cizmele Ugg Australia Classic sunt realizate de producatori in doua marimi: scurte ("midcalf" si inalte "tall"). Alte variatii intre cele doua marimi (sau peste marimea "tall") nu sunt cizme Ugg originale.
Originare din Australia, cizmele UGG au devenit populare mai ales dupa ce vedetele au inceput sa le poarte indiferent de sezon. Fie iarna sau vara, am putut vedea celebritati incaltate cu UGGS, atat in combinatii sport, cat si casual.
Am tot sesizat in ultime vreme atat comentarii pozitive dar si contra acestor cizme. E adevarat, unele femei le iubesc si le considera indispensabile in garderoba, in timp ce altele nu le-ar purta nici platite. E adevarat ca nici modelul nu avantajeaza orice tip de silueta. Mai ales pentru un model scurt, sunt necesare niste picioare lungi si slabe.
Dar ce e atat de special legat de aceste cizme? Ugg boots au fost create in Australia, in anii '60, prima oara fiind desinate ciobanilor. Sunt fabricate din blana de oaie si, cel mai important, sunt termoizolatoare, ceea ce inseamna ca le porti purta cu incredere atat iarna, dar si vara, fara sa iti faci grija ca piciorul ar putea transpira.
Cu siguranta ati remarcat cizme Ugg originale de atatea ori in special la vedete. Fie ca este iarna, fie ca este vara, fie ca sunt imbracate sport, casual si, cel mai grav, destul de elegant, se indeasa in The UGGs …

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram