Despre alegerea incaltamintei sport feminina

21 iulie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Femeile adora pantofii. Drept urmare au sute de perechi in garderoba, pastrandu-le un loc spatios in aceasta. Tocul este nelipsit in aceasta garderoba, fiind preferat de multe femei, insa chiar daca acesta face piciorul frumos, incaltamintea sport de dama este necesara, putand fi asortata usor la aproape orice vestimentatie.
Incaltamintea sport de dama este in general o varianta pentru aproape orice tinuta, in special in sezonul cald. Astfel, pantofii sezonului sunt: atragatori, prin culorile puternice, comozi si practici, fiind destinati pentru a fi purtati si in afara diverselor activitati sportive practicate cu acest tip de incaltaminte.
De altfel, marii designeri aduc pe podium incaltamintea sport dedicata fetelor si femeilor prin tenisi , adidasi si pantofi sport ce pot fi purtati la tinute lejere, casual, sport, chiar si elegante.

Cum iti poti alege incaltamintea potrivita?

1. Este important ca masura pantofului ales sa fie aproximativ cu jumatate de numar mai mare, pentru a oferi spatiu piciorului, cat si loc de miscare degetelor.
2. Alegerea modelului poate complica lucrurile. Exista mii de modele si exemplare pe care le poti proba sau comanda de pe internet, important este sa alegi un model pe care il poti asorta cu hainele pe care le ai in garderoba.
3. Materialul ales ar trebui sa fie unul in functie de anotimp. Nu ne dorim sa purtam piele cand este foarte cald afara, sau sa purtam panza in sezonul rece.
4. Caracteristicile produsului ales. Daca doriti o incaltaminte sport feminina pe care sa o purtati zi de zi, care sa nu fie destinata activitatilor sportive, puteti opta pe o talpa care sa nu fie rigida, dar nici foarte moale si pe o greutate relative mica (pentru a oferi usurinta picioarelor).
Un alt sfat important este sa incercati ambii pantofi atunci cand mergeti la shopping, atat stand jos, cat si mergand, deoarece picioarele noastre sunt diferite si este bine sa nu avem surprize cand ajungem acasa.
sursa articol - www.ele.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram