fbpx

Descoperiti gama de chiuvete de bucatarie Blanco

chiuvete blanco bucatarie protege parol

Chiuveta dvs. de bucătărie nu este probabil locul în care ați alege să vă petreceți timpul, dar este o necesitate – și dacă aveți cea potrivită, puteți face mai ușor și mai eficient toate acele minute petrecute spălând și clătind. Aflați despre diferitele materiale, tipuri de chiuvete și factori de luat în considerare atunci când descoperiți cum să selectați o chiuvetă de bucătărie care să se potrivească nevoilor dvs.

De la spălarea produselor până la clătirea vaselor, o chiuvetă este chemată să facă multe din bucătărie. Deși nu este la fel de grea din punct de vedere tehnologic ca electrocasnicele sau necesită la fel de multă gândire ca un aspect, este totuși o caracteristică importantă pentru bucătărie. Aflați cum să selectați o chiuvetă de bucătărie cu aceste sfaturi pentru materiale, configurație și stiluri.

Chiuvetele de bucătărie sunt disponibile în multe materiale diferite, inclusiv metal și piatră. Cel mai bun material pentru chiuvetă de bucătărie pentru dvs. depinde de câți bani doriți să cheltuiți, de preferințele de curățare de rutină și de ce material se potrivește cel mai bine cu stilul bucătăriei dvs. Iată câteva opțiuni obișnuite de luat în considerare:

Chiuvetele de bucătărie din oțel inoxidabil sunt una dintre cele mai populare opțiuni, iar materialul continuă să fie îmbunătățit și modernizat. Noile chiuvete cu calibru 16 și 18 sunt mai groase și mai puțin zgomotoase decât predecesorii lor mai puțin costisitori. Chiuvetele din oțel inoxidabil conțin un procent de crom și nichel, care este indicat prin numere precum 18/10 (18% crom și 10% nichel). Metalul conferă o strălucire bogată și adaugă rezistență la coroziune. Finisajele variază de la o strălucire asemănătoare oglinzii la un luciu satinat. Chiuvete de bucătărie din oțel inoxidabil sunt atrăgătoare, deoarece sunt accesibile, durabile și ușor de curățat. Cu toate acestea, ele se pot zgâria și petele de apă pot deveni o problemă, iar chiuvetele mai ieftine pot face uneori mai mult zgomot atunci când obiectele sunt aruncate.

Descoperiti pe site-ul Protege Parol toata gama de chiuvete de bucatarie Blanco.

Chiuvete de bucătărie din fontă sunt fabricate dintr-un material robust care este smălțuit pe o formă de fier. Aceste chiuvete durabile reduc zgomotul și vibrațiile mai mult decât alte materiale, dar pot fi grele pentru instalare. Un avantaj suplimentar este că chiuvetele din fontă sunt disponibile într-o gamă largă de culori.

Chiuvetele compozite pot fi realizate din cuarț, granit sau alte materiale amestecate cu o bază din rășină acrilică sau poliesterică. Ele prezintă de obicei o culoare patată, rezistență la pete și zgârieturi și îngrijire ușoară. Cu toate acestea, pot fi costisitoare.

Materialul tip bibelou, fabricat inițial pentru băi, este acum utilizat și pentru chiuvete de bucătărie. Materialul din lut glazurat este dur și neporos, cu o strălucire asemănătoare sticlei, dar materialul chiuvetei este predispus la așchiere. Similar cu fireclay în construcție, durabilitate și cost, porumbul vitros este mai puțin poros din cauza naturii procesului de construcție. Este mai ușor să mulăm chiuvete duble din vas din sticlă decât din argilă.

Suprafața solidă, realizată dintr-o bază din poliester sau acril, este aleasă pentru aspectul său pietros și pentru îngrijirea ușoară. La fel ca blaturile solide de suprafață, pot fi susceptibile la căldură și la scufundări de la obiecte ascuțite.

www.protege.ro