Descoperă traversele de cale ferată de la Pamirco

26 mai 2023
Autor:
GROWWWISE

Ești în căutarea unei companii care să îți ofere cele mai bune servicii de prelucrare a lemnului? Pamirco oferă railway sleepers calitative la prețuri excelente. Produsele lor sunt nu numai eficiente, ci și foarte sigure. Este important să investești în traverse de calitate superioară pentru a evita accidentele.

            Pamirco este alături de tine și îți oferă servicii și produse de top! Ei se adaptează în fiecare zi cerințelor pieței și vor reuși să îți satisfacă toate exigențele. Pamirco este o companie cu tradiție când vine vorba de producția de traverse de cale ferată. Echipa are toată experiența pentru a te ajuta!

Traversele de cale ferată Premium: durabilitate și performanță într-un singur produs

            Traversele de cale ferată produse de Pamirco sunt durabile, dar oferă și o performanță mare. Ele sunt făcute din lemn de esență tare, lucru care oferă multe avantaje. Durabilitatea, performanța, siguranța și rezistența sunt doar câteva dintre avantaje. Apelând la Pamirco îți va aduce numai și numai beneficii.

Pamirco este o companie care continuă tradiţia Fabricii de Cherestea din Mănăştiur. Compania are peste 15 ani de experiență, ani în care a învățat tot ce trebuie pentru a-ți oferi ție cele mai bune servicii de prelucrare a lemnului. Prosperitatea echipei provine din calitatea pe care o oferă și din promptitudinea ei.

            Compania se perfecționează pe zi ce trece tot mai mult, ținând cont de dorințele clienților. Partenerii ei au parte de servicii și produse de înaltă calitate oferită de o echipă pricepută și expertă. Sunt mulți colaboratori care au apreciat munca desfășurată de Pamirco, inclusiv colaboratori din:

 • Egipt
 • Turcia
 • Japonia
 • Slovenia
 • Ungaria
 • Anglia
 • Olanda
 • Belgia
 • Germania
 • România

Descoperă avantajele unei colaborări cu Pamirco

            Există multe avantaje de care poți beneficia dacă alegi să colaborezi cu Pamirco. În primul și în primul rând, vei fi ajutat de o echipa expertă. Calitatea materialelor folosite este foarte importantă pentru Pamirco, astfel că nu vei beneficia de produse rezistente. Pamirco este o companie versatilă, oferind:

 1. traverse de cale ferată normale;
 2. traverse folosite la macazuri și încrucișări;
 3. traverse pentru poduri;
 4. panouri asamblate;
 5. cherestea tivită și netivită pentru industria mobilei

Poți beneficia de oricare alt produs din lemn care intră în structura unor căi ferate. Și asta la prețuri foarte bune. Echipa este formată din oameni pricepuți și atenți să urmeze toți pașii necesari pentru a produce cele mai sigur și bune traverse. Angajații lucrează împreună pentru a-ți oferi calitatea pe care o meriți!

De-a lungul anilor, Pamirco a produs 529.701 de traverse de cale ferată, 238.167 de panouri și 342.861 de cherestea. În producerea traverselor, Pamirco poate lua în considerare, dacă tu îți dorești asta, absorbția vibrațiilor și izolarea pentru locuitorii care stau în apropiere. Compania îți mai poate oferi:

 • servicii de impregnare: Pamirco asigură cele mai înalte standarde de calitate
 • servicii uscare artificială: Echipa folosește uscătoare de ultimă generație
 • servicii de aburire: Compania se folosește de aburitoare moderne

Cele mai calitative produse și servicii sunt oferite de o companie cu tradiție

            Pamirco îți îndeplinește toate nevoile și toate dorințele, folosind-se de aparatură modernă și de materie primă calitativă. Tradiția Pamirco este continuată de o echipă pasionată și extrem de pricepută în ceea ce face. Cu ajutorul ei, compania prosperă pe timp ce trece tot mai mult. Valorile Pamirco sunt: calitate, promptitudine și profesionalism.

            Tocmai pentru că urmează aceste valori, Pamirco reușește să fie cea mai bună companie din domeniu. Este important să te asiguri că apelezi la profesioniști. Transportul feroviar ar trebui să fie întotdeauna sigur. Pamirco se asigură că îți oferă traverse și alte produse care vor satisface această dorință.

Pamirco: o companie de încredere!

            Încrederea ar trebui să fie întotdeauna un factor principal în alegerea unei companii cu care să colaborezi. Pamirco este cea mai bună alegere din acest punct de vedere. Echipa este profesionistă, expertă și îndemânatică. Nu vei regreta dacă te lași pe mâna unor profesioniști ca ei.

            Dacă îți dorești să angajezi oameni care chiar se pricep la ceea ce fac, poți apela la Pamirco. Găsești mai multe detalii pe site-ul lor web, pamirco.com, in cazul în care dorești să colaborezi cu ei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram