Descoperă totul despre minunata tradiție a prelucrării lemnului împreună cu Pamirco

28 martie 2023
Autor:
IzzyReduceri

Producția de traverse de cale ferată este o minunată tradiție începută de fabrica de cherestea din Mănăștiur în anul 1902 și continuată de noi de peste 15 ani de zile. Suntem o echipă muncitoare de oameni care iubesc tot ce înseamnă prelucrarea atentă a lemnului. Cu o pasiune aparte pentru tot ceea ce au început strămoșii noștri, am decis să ducem mai departe frumosul!

Suntem specialiști în tot ceea ce înseamnă prelucrare și rindeluire cu impregnare. Ne-am perfecționat pentru a oferi doar servicii de primă clasă tuturor clienților și colaboratorilor noștri. Dacă te-am făcut curios, poți citi mai multe despre aceste lucruri chiar în continuare!

Railway sleepers - iată care sunt motivele pentru care toată lumea alege să colaboreze cu Pamirco

Fiecare companie își dorește să transmită ceva clientului său. Unele vor să inspire încredere, altele compasiune, celelalte responsabilitate. Alături de toate aceste lucruri, Pamirco dorește să transmită mai departe și frumusețea tradiției de prelucrare atentă și fină a lemnului. Doar acesta este lucrul cu care noi ne putem mândri cel mai mult, nu-i așa?

Fiecare produs fabricat de noi este conceput astfel încât să reziste și să nu se uzeze în timp. Acestea sunt produse din lemne de esență tare, cum ar fi stejarul. Acesta este tipul de material care oferă duritate elementului fabricat de către noi. Astfel noi îți putem asigura adevărata calitate fără ca măcar să începem testările de produs.

Să nu uităm de faptul că noi suntem cei care colaborăm cu o multitudine uriașă de țări diferite care ne preferă munca. Cu o minunată experiență de peste 15 ani în acest domeniu, putem spune că suntem cei mai buni în ceea ce facem și nu ne poate întrece nimeni. Dacă nu ne crezi, poți să ne vizitezi pe site-ul nostru. De ce să încercăm să te convingem noi, atunci când te poți convinge chiar de unul singur?

Află acum care este întreaga listă de servicii în care suntem noi specializați

Pamirco este o companie care a decis să continue minunata tradiție de prelucrare a lemnului întocmai pentru a oferi doar servicii de primă clasă. Fie că vorbim de rindeluire cu impregnare a lemnului. Fie că discutăm despre prelucrarea fină a acestuia, echipa noastră este gata să răspundă oricărui tip de provocare.

Haide să îți prezentăm serviciile pe care noi le prestăm cu multă pasiune:

  1. Impregnare
  2. Uscare artificială
  3. Aburire

În plus, compania noastră este specializată și în producția a unei multitudini mari de elemente interesante din lemn:

  1. Traverse de cale ferată normale
  2. Traverse folosite la macazuri și încrucișări
  3. Traverse pentru poduri
  4. Panouri asamblate
  5. Cherestea tivită și netivită pentru industria mobilei

La cerere, noi îți putem fabrica și componente care intră în construcția căilor ferate. Ce companie ar fi dispusă să ofere și servicii extra? Exact! Asta ne face atât de unici și atât de speciali. De asemenea, fiecare produs de al nostru este fabricat din lemne de esență tare, deci vorbim doar de componente rezistente și care nu se vor uza în timp.

Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre ne poți face o vizită direct pe site. Nu ezita să ne contactezi dacă ai și altfel de întrebări!

Este timpul să ducem tradiția mai departe!

Pamirco este compania care este gata să transmită întreaga tradiție de prelucrare a lemnului mai departe. De 15 ani de zile lucrăm atât la propria noastră dezvoltare, cât și la oferirea celor mai bune servicii tuturor clienților noștri. Suntem o echipă de oameni dedicați, responsabili și de încredere, care pun munca pe primul loc.

Ne place ceea ce facem, iar acest lucru se vede și prin produsele pe care noi ți le oferim. Adevărata calitate vorbește de la sine. Tot ceea ce fabricăm este construit doar din lemne de esență tare, adică fiecare produs este rezistent și nu se va uza absolut deloc în timp. La cerere specială, putem fabrica și alte componente care intră în construcția căilor ferate.

Pentru mai multe detalii, nu ezita să ne faci câte o vizită pe site din când în când. Suntem siguri că nu vei avea cum să pleci altcumva decât plăcut surprins de noi și de ceea ce avem de oferit! Este și datoria ta să transmiți mai departe tradițiile minunate ale României!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram